Milování skončilo smrtí? Postelové hrátky dvou mladých lidí teď řeší policie!

Ilustrační foto

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. dubna 2019 13:12 | Aktualizováno: 12. dubna 2019 6:32

Postelové hrátky mladé Britky a jejího přítele skončily smrtí dívky. Alespoň to tvrdí švýcarským policistům devětadvacetiletý Němec, který je nyní obviněn z vraždy své přítelkyně. Některé indicie totiž napovídají, že se možná vše odehrálo úplně jinak.

Ve sto let starém hotelu Ramada La Palma se každý rok v srpnu odehrává mezinárodní filmový festival Locarno, teď se stal dějištěm zápletky, která jakoby byla vystřižená z kriminálního filmu. V jednom z pokojů totiž došlo k vraždě mladé dvaadvacetileté ženy.

Britka Anna Florence Reedová byla v úterý nalezena mrtvá v hotelové koupelně. Posmrtné ohledání oběti a následná pitva naznačily, že příčinou její smrti bylo udušení. Podezření ihned padlo na devětadvacetiletého přítele dívky, který s ní v hotelu pobýval.

Mladý pár přijel do malebného švýcarského hotelu o den dříve, už toho večera si na ně stěžovali ostatní hosté. Důvodem byl nepřiměřený hluk. Svědci tvrdí, že se pár hádal tak hlasitě, že bylo nutné zavolat hotelový personál, aby situaci uklidnil.

V ranních hodinách pak na místo dorazila záchranná služba, dívce však už nebylo pomoci a záchranáři ji museli prohlásit za mrtvou. Kromě samotné příčiny prokázala pitva na jejím těle i menší zlomeniny a řezné ranky. Začalo se tedy ukazovat, že by mohlo jít i o vraždu.

Policie proto vyslechla jejího přítele. Devětadvacetiletý Němec strážcům zákona sdělil, že s přítelkyní provozoval sexuální hrátky, vše se ale pořádně zvrtlo. Momentálně tak čelí obvinění z vraždy či zabití z nedbalosti.

Celý incident je však nadále předmětem intenzivního vyšetřování. Německý občan prozatím skončil ve vazební věznici v nedalekém městě Farera, zatímco konzulární pracovníci jsou v kontaktu s rodinou mrtvé dívky i Scotland Yardem.

Témata: sex Láska, intimnosti, vztahy krimi Policie Švýcarsko