Žena se chtěla před dovolenou zkrášlit. Skončila v kómatu!

Žena, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. dubna 2019 13:30 | Aktualizováno: 7. dubna 2019 16:03

Trojnásobná maminka Caroline Woodová pracuje jako asistentka cateringu ve společnosti Rainham v Kentu. Na zážitek, který se odehrál před její plánovanou dovolenou, ale do smrti nezapomene.

Čtyřicetiletá matka tří dětí se chtěla před plánovanou dovolenou opálit, a proto si vyrazila do solária. Druhý den si návštěvu zopakovala, průběh byl ale jiný, než očekávala. Při odchodu ze solária se totiž zřítila ze schodů.

Po převozu do nemocnice King's College v Londýně lékaři zjistili, že její zdravotní stav úzce souvisí s návštěvou zařízení. Žena totiž zkolabovala díky nadměrné dehydrataci a několik dní strávila v kómatu.

Plánovaná dovolená v Tenerife se nakonec neuskutečnila, žena svůj příběh ale vypověděla britským médiím proto, aby se někomu nestalo něco podobného jako jí. Lékaři zároveň upozornili, že návštěva solária v takto krátkém časovém intervalu může být nebezpečná.

Provozovatelé zmíněného zařízení uvedli, že by rozestup mezi dvěma opalovacími cykly měl být alespoň 48 hodin. Caroline ale toto upozornění ignorovala a díky tomu skončila v nemocnici.

Témata: Lidé ženy