Nemoc, kterou by chtěl každý chlap! Mladá dívka se musí milovat s přítelem každý den!

Amanda McLaughlinová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. března 2019 16:58 | Aktualizováno: 14. března 2019 22:40

Amanda McLaughlinová je mladá dívka, které ještě nebylo ani 25 let. I přesto má ve svém tak nízkém věku zničený život. Už deset let totiž trpí nemocí, díky které se musí milovat každý den.

Američanka svůj příběh vypověděla stanici BBC. Svěřila se, že trpí Syndromem permanentního sexuálního vzrušení, a ačkoliv jde o nemoc, kterou by si možná doma přál vidět každý muž, opak je pravdou. 

Nemoc totiž dívce způsobuje bolest v nohou a pánvi, která je tak velká, že není schopna pracovat a jen zřídka opouští svůj dům. "Není to zábava být neustále vzrušená. Pocit, že se blížíte orgasmu, nikdy nezmizí," uvedla dívka.

Nemoc se u ní poprvé objevila, když jí bylo pouhých 13 let, ale syndrom jí lékaři diagnostikovali až o šest let později. Její matka pro dívku zpočátku neměla pochopení a když se stala sexuálně aktivní, považovala ji za "běhnu".

Dosud se její matka za nemoc dcery stydí, vztah mladé dvojice ale podporuje. Udržet si s tímto zdravotním problémem partnera je totiž velmi těžké. Dívka totiž denně pláče a prosí ho, aby se s ní miloval, protože jedině to jí pomůže uvolnit tlak v intimních partiích.

Amanda užívá 30 různých druhů léků na zmírnění bolesti způsobené jejím onemocněním. Jde ale o velmi vzácnou diagnózu a léky, které by nemoc zcela vyléčily, neexistují. Lékaři totiž dosud neví, co přesně ji způsobuje. 

Témata: zajímavosti