Krásná Monika se oběsila v parku. Kamarádce poslala drsný vzkaz!

Monika Nos

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. února 2019 13:43

Mladá Polka žijící v Británii Monika Nos pracovala jako kosmetička. Nezvládla ale psychické problémy a sáhla si na život. Předtím ale napsala kamarádce tvrdý vzkaz.

Monika podnikala, v byznysu se jí ale nedařilo. Začaly jí odcházet zákaznice a devětadvacetiletá dívka propadala depresím. Dostala se do bodu, kdy se psychicky zhroutila a musela být hospitalizována.

Její stav se zlepšil, a klinika jí i přes nesouhlas psychiatra pustila domů. Podle deníku Daily Mail se následující měsíce léčila ambulantně, to ale nemělo téměř žádný účinek. Nakonec jí našli oběšenou v parku nedaleko místa, kde bydlela v bytě s kamarádkou.

Vyšetřování ukázalo, že krátce před smrtí si na internetu hledala způsoby sebevraždy. Před smrtí také poslala zprávu své kamarádce. "Připrav se na párty, mám tě ráda," napsala jí Monika. Pravý význam slov jí ale došel až poté, co přišla domů a Moniku tam nenašla, namísto toho ji navštívila policie a sdělila jí zdrcující zprávu.

Moničin otec spáchal sebevraždu, když byla dívka malá. Bohužel se nepovedlo zabránit tomu, aby se nevydala v jeho stopách.

Témata: úmrtí sebevražda