Bestiální zlodějka! Okradla zemřelou přímo na pohřbu!

rakev, ilustrační fotografie

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

16. února 2019 14:21

Protože své zesnulé příbuzné (†88) chtěla rodina dopřát důstojné poslední rozloučení, sezvala domů všechny známé a dala jim možnost dát nebožce poslední sbohem. Této příležitosti ale dost nevybíravým způsobem využila jedna z návštěvnic domu, která přístupu k rakvi využila k tomu, aby zesnulé ženě sebrala snubní prsten.

Doufali, že na záznamu z kamery spatří dojemná rozloučení s jejich zesnulou příbuznou. Video, které však uviděli, pozůstalým vyrazilo dech. Záznam totiž odhalil sprostou krádež, které se dopustila jedna z návštěvnic domu, informuje britský Daily Mirror.

Zlodějka nejprve vypadala, že se chce s ženou rozloučit. Sklonila se nad rakev a chytla nebožku za ruku. Pak však začala s rukou ženy podivně kroutit. A o něco později se také ukázalo, proč. Zdánlivě truchlící ženu totiž zaujal prsten nebožky a rozhodla se, že si přesně takový opatří. Ještě chvíli lomcovala rukou mrtvé ženy, a pak se i s ukořistěným úlovkem vypařila.

"Jako by mi vrazila kudlu do zad," popsala dcera zesnulé Lois Hicksové. "Nemůžu uvěřit tomu, že by se někdo k něčemu takovému dokázal snížit," dodala. Právě dcera Vel video zveřejnila na internetu v naději, že někdo ženu z nahrávky pozná.

Kamera zlodějku sice zachytila, jak vychází ven i jak nasedá do auta. Přesto se ji stále nepodařilo dopadnout. Případem se nyní zabývají i policisté.

Témata: Lidé krádeže