Děsivá záhada! Sestry zemřely v jedné posteli, dodnes nikdo neví jak!

Annie a Robin

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

31. ledna 2019 22:16

Sestry Annie a Robin Korkkiové vyrazily na luxusní dovolenou do vily na Seychelách. Domů se už ale nikdy nevrátily. Co přesně se stalo dosud nikdo neví.

Annie Korkkiová (†37) pracovala pro firmu JP Morgan Chase v Denveru. Její sestra Robin Korkkiová (†42) se živila jako obchodnice v Chivagu. Obě se rozhodly udělat si zaslouženou dovolenou a vyrazily do luxusního letoviska na Seychelách.

V cestování přitom nebyly nováčky. Obě byly zkušené cestovatelky a na Seychely dorazily 15. září 2016, přičemž původně měly odletět zpět do Spojených států 22. září. Rozhodly se ale zůstat a prodloužit si pobyt ještě o další dva dny.

Hotelový personál, ale začal 22. září v dopoledních hodinách pociťovat, že je něco v nepořádku. Dveře vily byly zamčené nikdo neotevíral. Personál hotelu Maia Luxury Resort and Spa proto zavolal policii s tím, že ani jedna ze sester nevychází z pokoje ani neotevírá.

Policisté obě ženy v pokoji našly, byly ale bez známek života a na místě byly prohlášeny za mrtvé. Obě přitom ležely v jedné posteli a vyšetřovatelům se dlouho nedařilo najít žádnou zjevnou příčinu smrti ani jedné z žen.

Podle serveru mirror.co.uk nebyly na místě patrné žádné stopy násilí. Policejní mluvčí Jean Toussaint uvedl, že vila nejevila ani známky vloupání či poškození a zásah zvenčí je tedy vyloučen. Podle personálu během dne obě ženy pouze popíjely alkohol a večer odešly do svého pokoje.

Pitva nakonec příčinu smrti odhalila, vyšetřovatelům ale přinesl více otázek než odpovědí. Prokázalo se totiž, že obě ženy zemřely na plicní edém, tedy otok plic z nahromaděné kapaliny. Kde se tam vzala a jak je možné, že příčina smrti obou žen byla stejná? To dodnes nikdo neví.

Témata: zajímavosti dovolená