Pes zachránil život sedmiletému chlapci! Po selhání přístroje málem zemřel!

Jedi zachránil svému páníčkovi život

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. ledna 2019 17:08

Luke Nattall trpí od malička těžkou cukrovkou prvního stupně. Jeho život ani zdaleka nepřipomíná život normálního dítěte, a sám se o tom přesvědčil ve svých sedmi letech.

Příběh, který se objevil na sociální síti, internetem koluje už druhým rokem. Dodnes je ale tak silný, že jej viděly miliony lidí.

Vše se odehrálo, když bylo Lukovi sedm let. Pro jeho matku nastávaly tehdy těžké chvíle, které se umocňovaly v noci, kdy jeho hladinu cukru v krvi nikdo z rodiny nekontroloval.

Lukova matka Dorrie dodnes vzpomíná na onu chvíli, kdy chlapec téměř zemřel kvůli selhání přístroje, který mu monitoruje hladinu glukózy v krvi. Měl však velké štěstí, jeho zachráncem se stal pes Jedi.

Jedi spal s chlapcem v pokoji a záhadným způsobem vytušil hrozící nebezpečí. Podle televize CNN nějak poznal, že přístroj selhal, a okamžitě běžel do pokoje, kde spala Lukova máma a začal ji budit.

Ta nejprve na jeho chování nereagovala, ale pak zpozorněla a následovala neústupného pejska, který ji odvedl až k chlapci do pokoje. Tam už zpozorovala, že přístroj nefunguje.

Jedi tak svému pánovi zachránil život. Jak? To nikdo neví. Stačilo však málo a příběh se šťastným koncem mohl skončit úplně jinak.

Témata: zajímavosti