Mladík (27) má už 18 dětí. Ženy se o něj perou, stovky jich musí odmítat!

Kyle Gordy 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. prosince 2018 16:35

Američan Kyle Gordy (27) je ještě velmi mladý, po světě ale pobíhá nejméně 18 jeho dětí! Muž se rozhodl darovat své sperma ženám, které touží otěhotnět ale z nějakého důvodu nemohou. Na nápad prý přišel poté, co si po několika rozchodech uvědomil, že není typ muže, který by chtěl trvalý vztah.

Kyle, který žije v Los Angeles, má nejméně 18 dětí. Zjistil prý, že není ten typ muže, který by chtěl vztah, ale přesto prý má „primární potřebu" se rozmnožovat. A tak v roce 2014 založil na facebooku stránku, přes kterou začal nabízet své služby.

Hned jeho první pokus byl úspěšný a od té doby se poptávka po jeho spermatu zvýšila. Média o něm hovoří dokonce jako o „nejoblíbenějším dárci spermatu“! Zatím působil je v USA, teď ale nabízí, že přiletí i do Evropy! Tedy pokud mu zájemkyně koupí letenku.

„Pokud někdo ve Velké Británii chce své služby, rád cestuji. Jel bych kamkoliv, abych pomohl ženám. Tedy kromě Severní Koreje nebo jakékoliv válečné zóny,“ vzkazuje ženám a dívkám Kyle, který svou službu poskytuje zdarma.

Kyle tvrdí, že jej měsíčně kontaktuje asi 100 lidí, všem prý ale pomoci nemůže. A tak si měsíčně vybírá dva až pět zájemců. „Vždycky jsem chtěl mít děti, ale ve vztazích se hodně rychle začnu nudit. Darování spermatu je dobrý prostředek – nejsem pod tlakem, abych si našel přítelkyni, ale mám děti. Pro mě je darování spermií náhradou za přítelkyni,“ vysvětluje Američan.

Jeho služby využívají svobodné ženy, lesbické páry ale i páry, kterým se nedaří otěhotnět. Zatímco některé ženy si jen vezmou vzorek jeho spermií a aplikují si je samy pomocí stříkačky, asi každá čtvrtá od něj chce styk – nejmladší byla 18letá dívka, nejstarší bylo 42 let. V takových situacích se prý pokouší z celého procesu „udělat zábavu“.

„Asi padesátiletá žena mě požádala, abych oplodnil její dceru, které je 29 let, aby mohla dítě adoptovat. Následující rok se mnou její dcera opět chtěla otěhotnět, aby si mohla sama dítě nechat. Příští měsíc ji letím oplodnit,“ popisuje Kyle.

Kyle ženám slibuje dobře vypadající a superinteligentní děti. „Já pocházím z dobré rodiny, můj otec je právník, moje máma je programátorka a můj dědeček byl profesor a osobní přítel a kolega Alberta Einsteina,“ vysvětluje s tím, že právě takové geny od něj děti dostanou.

„Neberu drogy, nekouřím, nepiji alkohol ani kávu. Jím pouze jídla, které neškodí spermiím,“ vypočítal své přednosti mladík. Jeho první „klienti“ již mají čtyřleté dítě a po čase opět využili jeho „služby". Jejich druhé dítě má rok. Kyle sice rodičovské úlohy neplní, ale i tak doufá, že za 20 let na Den otců uspořádá velkou párty se svými potomky. Pozitivními těhotenskými testy se chlubí na facebooku.

Trvá na tom, že jeho služba je lepší než spermabanka. Možnost náhodného incestu mezi jeho potomky prý prakticky neexistují, protože má skupinu na facebooku, kde mohou rodiny sdílet fotografie a být v kontaktu. „Spermabanka by mohla použít stejného člověka 1000krát a pak je těžké sledovat dárce, takže riziko incestu je tu mnohem vyšší,“ vysvětluje.

Témata: Kyle Gordy