Umírající muž udělal krásné gesto. Takové překvapení k Vánocům nikdo nečekal!

Vánoce, ilustrační fotografie

Autor: ČTK, stars24.cz

18. prosince 2018 15:41

Velké překvapení zažila tento týden mladá rodina z Walesu, které nedávno zemřel oblíbený soused. Starý muž zanechal jejich dvouleté dceři dárky na 14 let dopředu. Když v pondělí zazvonila u dveří jeho příbuzná a přinesla velký plastový pytel, našli v něm 14 úhledných balíčků, napsal dnes web stanice BBC.

Osmdesátník Ken Watson byl sousedem Williamsových ve městě Barry ve waleském okrese Vale of Glamorgan poslední dva roky. Podle rodičů si velmi oblíbil jejich dceru Cadi, které jsou letos teprve dva roky.

Dying neighbour leaves girl 14 years' of presents https://t.co/OiAhrG1J9E

— BBC News (UK) (@BBCNews) 18. prosince 2018

Nedlouho poté, co zemřel, zazvonila v pondělí u jejich dveří Watsonova dcera. "Přinesla ten velký plastový pytel a já jsem si myslel, že nese nějaké odpadky a chce, abych je vyhodil," popsal velké překvapení nad dary Owen Williams. Rodina prý netuší, jestli soused dary shromažďoval od narození Cadi nebo je nakoupil těsně před svou smrtí.

Watson, který se kdysi živil potápěním a ještě v pokročilém věku zkoušel například seskoky padákem, byl podle Williamsových mimořádný člověk. Rodina zatím neví, zda dceři bude dary dávat postupně nebo s nimi naloží jinak. Mezi balíčky jsou podle rodičů zjevně převážně knihy a hračky.

Témata: Velká Británie Wales Vánoce