Holčička nemůže kvůli vzácné poruše chodit:Její tanec vás dojmou k slzám!

Cyn'niah Burtonová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. listopadu 2018 13:58 | Aktualizováno: 18. listopadu 2018 14:27

Malá Cyn'niah Burtonová se narodila se vzácnou genetickou poruchou, která jí způsobuje značnou křehkost kostí a jejich znetvoření. Děti s touto poruchou mají většinou ohnuté končetiny, malý hrudník a měkké temeno lebky.

Cyn'niah se narodila s několika zlomenými kostmi. Jelikož se sama nemůže pohybovat, brzy půjde na operaci, při níž jí do nohou zavedou teleskopické tyče. Díky nim se jednoho dne možná dokáže postavit a chodit bez pomoci.

„Ví, že jiné děti se samy hýbou a ona se snaží dělat to, co oni. Vidím, že chce chodit a že si uvědomuje, že je na ní něco jiného," vysvětlila její máma Destin Jacksonová. Navzdory vrozené poruše se však holčička neustále usmívá.

„Je tím nejhodnější, Nejvtipnějším a nejinspirativnější holčičkou, jakou jsem kdy viděla. Chytí vás za srdce a i když má bolesti, neustále se usmívá. Nic jí nezkazí náladu," dodala podle magazínu People Destin.

Sociální sítě Destin neustále zaplňuje fotkami a videi, na kterých se její malá dcerka usmívá a tančí. Jen na facevooku má malá Cyn'niah přes 50 tisíc sledujících!

Témata: Cyn'niah Burtonová