Policisté jsou v šoku! Malý chlapec se chtěl nasnídat, neměl to dělat!

Policie USA

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. října 2018 13:29

Hrubá nedbalost Američana, kterého média prezentují jménem Collman, vedla ke smrti jeho malého syna. Chlapec si totiž spletl cereálie s pervitinem a snědl 180násobek dávky, kterou může dospělý člověk přežít. Otec navíc zabránil přítelkyni, aby chlapce převezla do nemocnice, což by ho pravděpodobně dokázalo zachránit.

Osmiletý chlapec jménem Curtis byl právě v domě svého otce v americkém státě Indiana, když došlo k obrovské tragédii. Jeho otec neměl v domě zavedenou ani elektřinu, a tím pádem se tam nesvítilo.

Ráno se šel Curtis najíst a natáhl se pro talíř na stole, o kterém si myslel, že jsou v něm cereálie. Byl tam však metamfetamin jeho otce, a protože byla tma, bez nejmenšího podezření talíř snědl.

Krátce poté se u něj začaly projevovat příznaky v podobě záchvatů a křečí. Collman proto zavolal přítelkyni, která ho okamžitě vyzvala, aby zalarmoval pohotovost. Otec to ale odmítl a na partnerku dokonce namířil zbraň, aby jí zabránil dostat ke Curtisovi první pomoc.

Namísto toho převezl syna do domu své matky. Lékaře nakonec zavolal Curtisův dědeček, ale bohužel už bylo příliš pozdě. Collman byl obviněn ze zanedbání péče s důsledkem smrti nezletilého a z vlastnictví pervitinu, jakož i z použití střelné zbraně a krádeže.

Témata: Lidé děti