Hrůzný nález! Žena odjela do zahraničí sbírat ovoce, policie byla v šoku z toho, kde ji našla!

Italská policie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. září 2018 18:45

Itálii šokoval případ, který se udál čtyřiačtyřicetileté polské matce. Ta odjela z Varšavy do italské Verony sbírat jablka. 15. srpna se ale svým dětem přestala ozývat, a policie po ní začala pátrat.

Žena, jejíž jméno zahraniční deníky neuvádí, vyrazila na farmu Reinholda Thurnera v Itálii sbírat jablka. 15. srpna ale zmizela a nereagovala na telefonáty dětí.

Ty proto zalarmovaly policie, která po ženě začala pátrat. Nakonec se ji po dvou týdnech podařilo najít. Policisté ale nemohli uvěřit svým očím.

Podle serveru Alto Adige ji našli 28. srpna na poli ve městě Sommacampagna zavřenou v přepravce na ovoce. Majitel farmy ji v ní celé dva týdny věznil a k jídlu dostávala pouze jablka a vodu.

Žena neměla celé týdny přístup nejen přístup k vodě, ale ani toaletě. Tělesné potřeby tak musela vykonávat do přepravky, v niž žila i spala. Policisté ji proto našli vysílenou, slabou a dehydrovanou.

Ukázalo se, že majitel farmy byl jejím bývalým partnerem, a k věznění své expartnerky se přiznal. Tvrdí ale, že v přepravce strávila pouze jediný den. 

To ale policie není pravda. Podle něj také ženu zavřel do bedny proto, že mu vyhrožovala nožem. Poškozená ale tvrdí, že měla obrovské štěstí, že se ze svého vězení dostala tak rychle. Muž jí totiž údajně plánoval hodit i v bedně do potoka, kde by se utopila.

Témata: Lidé Itálie