Ženu bolela hlava a v noci ji budila podivná vůně! Pak jí lékaři řekli, že za pár měsíců zemře!

Lékaři ženu nejprve poslali domů, pak se ale ukázala děsivá pravda

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2018 19:46

Ženu dlouhodobě bolela hlava. v noci ji navíc budila podivná bylinek. Doktoři jí ale tvrdili, že jí nic není a že vše způsobil stres. Když si žena nakonec vydupala další vyšetření a přišly výsledky, málem se zhroutila. Dozvěděla se, že jí zbývá jen 12, až 18 měsíců života.

Když Mel Mirzaová (44) začala trpět silnými bolestmi hlavy, které trvaly 24 hodin denně, ihned věděla, že něco není v pořádku. Do toho se každou noc budila kvůli pronikavé neznámé vůni, kterou přirovnává k bylinkám.

„Často jsem se budila ve čtyři hodiny a cítila ty bizarní pachy, které jsem nikdy předtím necítila. Musela jsem si vždy sednout, aby to přestalo,“ vypráví pro The Sun Britka. Situace se postupně zhoršovala.

Lékaři u ní však žádný problém nenašli, její problémy připisovali stresu a depresím. Mel si ale byla jistá, že se něco děje a že za její zdravotní komplikace žádný stres nemůže. Proto naléhala na lékaře, aby jí udělali další testy.

Po několika odmítnutích se žena dočkala a doktoři ji poslali na CT, kde se dozvěděla zdrcující zprávu. V mozku jí narostl zhoubný nádor o velikosti golfového míčku.

„Onkolog mi nakonec řekl, že ty chvíle, kdy jsem cítila vůni, byly jakousi formo záchvatu. Já jsem se bála, že je to aneurysma,“ prozradila žena. Když se o nádoru dozvěděla, byla prý zničená.

Navzdory kruté diagnóze věřila, že se lékařům podaří nádor odstranit. Přišla však další rána - v jiné části mozku se jí vytvořil další nádor. Ženě tak zbývá jen několik měsíců života. Mel má s manželem Simonem 4 děti. Celá rodina má o ni velký strach a netuší, jak dlouho tu jejich milovaná matka a manželka ještě bude.

Mel prozradila, že je frustrovaná „omezenými možnostmi léčby“ o vysokými náklady na alternativní terapii v Británii, ale i v zahraničí. „Jsem silná a pozitivní a chci to překonat. Bohužel nemám stovky tisíc liber, abych získala potřebnou léčbu,“ říká Britka.

Příbuzní a známí se proto rozhodli, že se pokusí vybrat zhruba 200 tisíc liber, které by jí zajistily zdravotní péči na klinice v Německu. Dosud se lékařům podařilo z jejího těla vyoperovat 85% nádorů, avšak ani to nestačí k tomu, aby jí dávali velké šance na život.

Témata: zdraví lékaři