Dívce se po rozchodu s přítelem udělalo zle. Lékaři byli v šoku z toho, co zjistili!

Ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. srpna 2018 14:30

Mladá dívka Kate Stallardová pocházející z Velké Británie si před časem prošla bolestivým rozchodem. Začala po něm trpět silnými bolestmi hlavy, což přičítala emočnímu vypětí a stresu, který s sebou přináší každý konec vztahu. Poté, co se její stav nezlepšoval, se ale rozhodla vyhledat lékaře. A ti pro ni měli šokující zprávu.

Zlom přišel ve chvíli, kdy se dívce udělalo špatně a omdlela v koupelně. Rozhodla se proto vydat k lékaři, kterému se svěřila s tím, že od rozchodu trpí na bolesti hlavy a deprese.

Ačkoliv začala cvičit a chodit na procházky, její stav se nezlepšoval. Bezmocná dívka si už nevěděla rady a nedokázala se z následků rozchodu dostat sama.

Lékařům také řekla, že trpěla velmi silnou menstruací a dělá se jí stále hůře. Ti ale začali pátrat po jiné než emoční příčině jejich problémů. A zjistili, že trpí leukémií.

"Máte rakovinu a bez chemoterapie vám zbývá 48 hodin života," oznámili dívce podle britských médií lékaři.

Ukázalo se, že problémy, které dívka přisuzovala rozchodu, ve skutečnosti pocházely z rakoviny, kterou doprovázela otrava krve a oslabený imunitní systém.

Dívka musela neprodleně podstoupit sérii ozařování,lékaři jí ale nedávali velké šance na přežití. Nakonec Britka nemoc porazila, přežila a vyléčila se. 

Poté se ale dozvěděla další zdrcující zprávu. Chemoterapie ji zbavila plodnosti a jelikož nebyl čas na to, aby si dívka nechala zmrazit vajíčka, nikdy nebude mít děti. Svůj život ale zachránila.

Témata: Lidé Láska, intimnosti, vztahy