Peklo na dovolené! Turisté vyrazili do nejoblíbenější destinace Čechů, tohle nečekali!

Egypt

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. července 2018 9:47

Egyptská Hurghada je největším turistickým centrem v oblasti Rudého moře a patří mezi nejoblíbenější destinace, kde Češi s oblibou tráví letní dovolenou. To, co si zažila skupina polských turistů, by ale nikdo prožít nechtěl.

Polka Joanna Harasymowicz na sociální síti popsala, čím si v Egyptě prošla její dcera, která byla na dovolené v hotelu Long Beach Resort s partou přátel. Vše probíhalo poklidně, do doby, než přišel poslední den jejich dovolené.

Personál totiž při kontrole pokoje objevil závadu, která tam ale podle slov Joanny byla už ve chvíli, kdy se v něm hosté ubytovávali. Malý škrábanec na televizi. Ten ale dokázal rozpoutat pořádné peklo.

Personál totiž odmítal turisty pustit z hotelu, strhla se hádka, křik a zaměstnanci hotelu chtěli nechat skupinu polských dovolenkářů zavřít.

"Moje včerejší odpoledne se změnilo v horor. Dostala jsem zprávu od své 18leté dcery, která byla na dovolené v Egyptě. Psala, že v hotelu po nich chtějí 500 eur za poškrábání televizoru. Ten škrábanec tam však byl od začátku. Nechtěli je pustit z hotelu a vyhrožovali, že zavolají policii," popisuje matka.

Domnívá se, že chtěli využít naivity mladých lidí, po kterých personál žádal jako kompenzaci 500 eur, více než 12 tisíc korun. Hádky ale neustávaly a hrozilo, že se turisté nedostanou domů. Personál je totiž odmítnul pustit, aby stihli letadlo.

Akční matka okamžitě zavolala do cestovní kanceláře, která přislíbila pomoc, té se ale turisté nedočkali. Nakonec jim nezbylo nic jiného, než oněch 500 euro zaplatit.

Letadlo tak na poslední chvíli stihli, podle matky se ale už zřejmě do Egypta znova nepodívají.

Témata: cestování Turisté Egypt