Dívka ukázala víc než měla: Ze supermarketu ji vykázali za nevhodné oblečení

Kerolay Chaves 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

7. května 2023 10:00

Jedenadvacetiletá Brazilka vyrazila do supermarketu pro sušenky, avšak pracovníci jí vykázali za nevhodné oblečení.

Kerolay Chavesová (21) navštívila obchod v brazilském městě Belo Horizonte v bílém tílku, ultra krátkých džínových kraťasech a žabkách. Avšak pracovníci supermarketu ji požádali, aby opustila prodejnu, protože její oblečení bylo příliš odhalující a podle nich příliš vyzývavá, uvedl deník Mirror.

Mladá brazilka se k celému incidentu vyjádřila na sociálních sítích: „Právě jsem se vrátila domů ze supermarketu a byla jsem obtěžována kvůli mému "příliš krátkému oblečení". Někteří se na mě dívali s předsudky, jiní mi nadávali a nakonec jsem byla z místa vykázána. Věříte tomu? Myslím si, že je naprosto absurdní, že jsou ženy stále takto odsuzovány pouze kvůli tomu, jak se oblékají. Pravdou je, že tohle se stává, protože jsme příliš sexy, to může být jediné vysvětlení!" 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kerolay Chaves (@kerolaychavesreal)

Někteří lidé nepovažovali její oblečení za významně urážlivé, naopak našli se i tací, které to pěkně pobouřilo. Jeden člověk řekl: „Není třeba chodit takto oblečený do supermarketu. Jste to Vy, kdo děláte ostudu slušným lidem, kteří jsou tam často s dětmi."

„Udělali ti špatnou věc. Každý nosí oblečení, ve kterém se cítí lépe," podpořili ji druzí.

Témata: Kerolay Chaves