Británií otřásá šílená kauza! Žena se po operaci dozvěděla strašlivou věc a zabila se!

Žena, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2018 18:40

Otřesný případ s tragickým koncem se odehrál ve Velké Británii. Lucinda Methuen-Campbellová trpěla na střevní problémy a rozhodla se podstoupit operaci. Po ní se ale dozvěděla zdrcující zprávu, která ji dohnala až k sebevraždě.

Lucinda Methuen-Campbellová před dvěma lety podstoupila v nemocnici v Bristolu operaci, během které jí lékař aplikoval vaginální síťku. Ta jí měla pomoci při problémech se střevy a s ochabnutím pánevního dna.

Po zákroku chirurg 58leté pacientce jen bez emocí oznámil, že jí během operace odstranil zdravé vaječníky, protože mu překážely. Tím ale ženě způsobil mnohem větší peklo, než si dokázal představit.

Žena totiž jen velmi těžko zvládala fakt, že přišla o vaječníky, a ještě k tomu bez svého vědomí. Celé roky ji sužovala bolest a pocit křivdy ze ztráty ženskosti.

Lucinda podle britských webů prožívala agonii, trpěla i silnými fyzickými bolestmi a nedokázala se z toho vzpamatovat. Rozhodla se proto své trápení ukončit a v lednu tohoto roku se oběsila

"Našel ji náš devatenáctiletý syn. Před odjezdem na druhý svět napsala, že z její bolesti není jiná cesta," uvedl její životní partner Philip Chatfield. "Dotklo se jí, když jí lékař řekl, že už je v jejím věku nepotřebuje. Takto přece vůbec neměl přemýšlet a rozhodnout o jejím těle," dodal.

Podle vyšetřovatelů nese vinu za tragický konec jejího života právě chirurg, který operaci provedl. Lékaři už za jeho arogantní chování pozastavili činnost ve dvou nemocnicích.

Témata: ženy Velká Británie lékaři