Přepadení benzinky na Slovensku řeší celý svět: Bylo to úplně jinak, naznačují zdroje!

Benzinka, ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2021 10:25

K opravdu kurióznímu přepadení benzinové pumpy došlo ve středu v Bratislavě, jehož pachatel byl na místě zadržen v opravdu zajímavé chvíli. Teď se však ukazuje, že to celé asi bylo trochu jinak.

Jak upozorňuje web cas.sk, příběhu si všimly třeba i britské deníky The Sun či Daily Mail. Čtyřiadvacetiletého Srba Maxima podle původních informací zpacifikovala o dvanáct let starší Češka Soňa tím, že jej orálně uspokojovala až do příjezdu policie.

„Berte si ho, já už nemůžu,“ zněla slova, kterými pachatele předala do rukou strážců zákona. Muž měl předtím napadnout zaměstnance čerpací stanice, ten jej měl ovšem následně v budově zamknout.

Dovnitř však ještě stihla vniknout zmíněná žena, která se podle serveru cas.sk se zlodějem dobře zná. Verze příběhu, ve které stojí na straně zákona, se dle všeho nezakládá na pravdě.

„Srb je její pasák, znají se. Oba přišli k pumpě spolu. Poté, co viděla, že ho obsluha zamkla, snažila se ho upozornit na přicházející nebezpečí v podobě policie, a tak vběhla dovnitř zadním vchodem a při příjezdu policie jen zahrála divadélko,“ konstatoval zdroj webu.

Témata: přepadení Slovensko Policie SR SR Bratislava Benzinky