Šokující případ: Dva muži zjistili, že je před 80 lety vyměnili!

Oba muži byli vyměněni těsně po porodu

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. června 2020 16:04

Překvapivý případ se odehrál v Západní Virginii. Dva muži zažalovali římskokatolickou diecézi s tím, že je před téměř 80 lety vyměnili v porodnici.

John William Carr III. a Jackie Lee Spencer se oba narodili 29. srpna 1942 v St. Joseph Hospital ve městě Buckhannon. Nyní ale tvrdí, že je nemocniční personál vyměnil a poslal domů s nesprávnou rodinou.

K tomuto závěru dospěli loni na základě testů DNA. Zjistili totiž, že ani jeden nemá žádnou genetickou shodu se členy rodiny, ve které vyrůstali. Shodu naopak objevily v rodině toho druhého. Obě rodiny nyní žádají blíže nespecifikované odškodné. 

Spencer strávil více než 50 let hledáním muže, který je na jeho rodném listě uveden jako otec. Bylo mu řečeno, že tento muž opustil jeho matku ještě před porodem. Poté, co našel jeho příbuzné, ​​si nechali udělat testy DNA a zjistili, že nejsou pokrevní rodina.

Další testy k překvapení všech prokázaly, že není rodina ani s lidmi, s nimiž prožil celý život. Testy potvrdily až shodu DNA s rodinou, v níž žil Carr. Spencer ho proto kontaktoval a i on podstoupil test DNA, který pro změnu prokázal, že je příbuzný s rodinou, v níž žil Spencer.

Carr přitom vypadá úplně jinak, než ostatní členové rodiny, v níž vyrůstal. "Je pravda, že jsem se vždy cítil trochu odlišný, protože moje máma, otec, bratr a sestra mají hnědé oči i vlasy," tvrdí podle serveru Daily Mail.

Témata: Lidé dětské Děti rodina