Při požáru přišla o syna i dům. Leoš Mareš ale udělal něco neuvěřitelného!

Leoš Mareš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. února 2018 10:51

Příběh paní Věry Kupkové ukazuje, jak těžký může život být. V Kajetíně na Táborsku shořela hájenka, v níž žila se svou rodinou, a při požáru přišla o svého syna. Známý moderátor Leoš Mareš ale ukázal, že má dobré srdce!

Věra přišla o všechno. V lednu vzplála dřevěná hájenka, v níž žila s manželem a třemi dětmi.  Ohnisko požáru hasiči našli v přístavku těsně napojeném na dům, dům ale lehnul popelem.

"V hájence žila rodina se třemi dětmi. Jedno z nich utrpělo popáleniny a bylo společně s popáleným otcem letecky transportováno do popáleninového centra na pražských Vinohradech. Matka s dalším dítětem předškolního věku byla odvezena do nemocnice s podezřeným na nadýchání," uvedli hasiči po požáru.

Jedno z dětí, sedmnáctiměsíční syn Gabriel, ale při požáru zemřelo. Otec je těžce popálený a Věra se musí sama postarat o čtyřletého Samuela a dvouměsíčního Daniela.

O tragickém příběhu Leoše Mareše informovali fanoušci, kteří mu poslali několik vzkazů se žádostí o pomoc této rodině. "Chtěla jsem navrhnout, zda nemůžete nějakou část přispět paní z hájenky, které se při požáru popálil syn (na následky zemřel) a manžel stále bojuje o život. Ona zůstala se dvěma dětmi sama. Člověk může pomoci finančně, ale duši ji bude muset uzdravit čas, proto jsem jim přispěla, aby měla sílu na tu dlouhou cestu, která ji čeká," napsala jedna fanynka.

#29Leden #Dobroden ovlivnila letos jedna velmi smutná událost MišMiš napsala Hezký den, včera jsem viděla příběh rodiny, které shořel vysněný dům u lesa (což není to nejhorší) otec ve vážném stavu po amputaci nohy a malý roční chlapec bohužel zemřel…zasáhlo mě to a obdivuji ženu za její statečnost a ráda bych pomohla alespoň tím, že dám vědět lidem, kteří jako já o tom nevěděli a chtěli by rodině přispět, protože momentálně ta rodina v nesnázích nemá NIC…díky za ně @IvetaDusikova Dobrý večer, klobouk dolů za #Dobroden. Chtěla jsem navrhnout, zda nemůžete nějakou část přispět paní z hájenky, které se při požáru popálil syn (na následky zemřel) a manžel stále bojuje o život. Ona zůstala se dvěma dětmi sama. Člověk může pomoci finančně, ale duši ji bude muset uzdravit čas, proto jsem jim přispěla, aby měla sílu na tu dlouhou cestu, která ji čeká. Děkuji Souhlasím. Dnes jsem poslal 482 688 korun rodině z vyhořelé hájenky. Za každého z Vás jednu korunu. Měl jsem to vymyšlené jinak, ale nakonec zasáhl osud. Dostal jsem desítky zpráv a protože to cítím podobně, jdou všechny peníze rodině Věry Kupkové. Dnes jsem velmi dlouho mluvil s paní z obecního úřadu v Choustníku a ta mě ujistila, že pomoc je stále potřeba. Na projekty, které jsme chtěl podpořit původně....ještě určitě dojde. Myslím na Vás Oficiální stránky MÚ Choustník, kde je číslo transparentního účtu přímo na pomoc rodině  http://www.obec-choustnik.cz/ kdyby jste se chtěli ještě připojit

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Led 29, 2018 v 11:35 PST

"Hezký den, včera jsem viděla příběh rodiny, které shořel vysněný dům u lesa (což není to nejhorší) otec ve vážném stavu po amputaci nohy a malý roční chlapec bohužel zemřel…zasáhlo mě to a obdivuji ženu za její statečnost a ráda bych pomohla alespoň tím, že dám vědět lidem, kteří jako já o tom nevěděli a chtěli by rodině přispět, protože momentálně ta rodina v nesnázích nemá NIC…díky za ně," uvedla další.

A Mareš ukázal, že má dobré srdce! Rodině totiž věnoval téměř půl milionu korun. "Dnes jsem poslal 482 688 korun rodině z vyhořelé hájenky. Za každého z Vás jednu korunu. Měl jsem to vymyšlené jinak, ale nakonec zasáhl osud. Dostal jsem desítky zpráv a protože to cítím podobně, jdou všechny peníze rodině Věry Kupkové. Dnes jsem velmi dlouho mluvil s paní z obecního úřadu v Choustníku a ta mě ujistila, že pomoc je stále potřeba. Na projekty, které jsme chtěl podpořit původně....ještě určitě dojde. Myslím na Vás," uvedl k tomu na instagramu.

Témata: Leoš Mareš