Lékaři řešili podivný případ. Muž přišel s netradičními problémy, diagnóza ho dostala do kolen!

zdraví

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2020 19:59

Velmi netradiční případ museli řešit lékaři ze San Francisca. Přišel za nimi mladík s tím, že má pravděpodobně vážnou trombózu žil. Zmodraly mu totiž obě nohy. Poté, co lékaři přišli na to, co se děje, se ale nestačili divit.

Příběh Marka Shraybera ze San Francisca baví statisíce uživatelů Twitteru, ačkoli na začátku jeho vyprávění nepůsobí příliš optimisticky.

Zdravotní problémy, které popisuje, totiž nevěstí nic dobrého, naopak ukazují na nebezpečné diagnózy. Ty se však naštěstí nepotvrdily. Spíše jej dostaly do pořádně trapné situace.

Mark si nedávno všiml, že mu zmodraly nohy. Na internetu si hledal příčinu a pojal podezření, že je vážně nemocný. Raději proto zašel do nemocnice.

Obával se, že má trombózu žil. Diagnóza, kterou mu stanovil lékař, ho ale potěšila i ztrapnila zároveň. Nebyl totiž vůbec nemocný, pouze si oblékl nevyprané kalhoty.

"Bál jsem se, že mám vážnou trombózu žil," napsal mladík na internetu. Následně dodal, že nohy zmodraly pouze proto, že si oblékl nové kalhoty, které předtím nevypral. Modrá barva pustila a jemu tak zmodraly nohy.

Témata: Lidé lékaři