Nejbrutálnější Výměna manželek: Domácí násilí, krev a výhrůžky podříznutím!

Výměna manželek - Kristýna prožila s partnerem peklo!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. září 2019 9:35 | Aktualizováno: 12. září 2019 22:21

Diváci jsou z pořadu Výměna manželek na kdeco. Jenže poslední díl v mnohém překonal i ty nejhorší epizody! Jedna z účastnic totiž zjistila, že její náhradní manžel svou partnerku drsně fyzicky týrá!

V nejnovější epizodě Výměny manželek se diváci setkali s rodinou z Liberce, kterou tvoří Kristýna (25), Pavel (30) a Marek (6). Na druhé straně pak byla Jaroslava (34), Martin (40), Ester (15), Jaroslav (13), Jana (9) a Jan (10 měsíců), kteří žijí v Lestkově.

Kristýna se rozhodla do Výměny manželek přihlásit proto, že její vztah nefunguje a často se s přítelem hádají, zejména kvůli penězům a tomu, že Pavel chodí minimálně do práce. Navíc je přehnaně žárlivý.

Jenže jak se později ukázalo, to byla jen špička ledovce! V průběhu výměny totiž šestiletý Marek prozradí své náhradní mamince, že se rodiče často hádají a že Pavel Kristýnu dokonce bije! Jarka byla z jeho slov v šoku a tak se setkala i s matkou Kristýny. Na schůzce zjistila, že je to vše pravda. Matka Kristýny dokonce uvedla, že Pavel údajně její dceru škrtil a mlátil! Jeho útoky jsou natolik brutální, že po jednom z nich byla Kristýna dokonce v bezvědomí a Pavel jí musel dávat umělé dýchání.

Sama Kristýna pak na kameru přiznala, že den před odjezdem na Výměnu měla doma „úraz“. Při natáčení upoutávky totiž na kameru řekla, že si myslí, že Pavlovi za změnu 10 dní stačit nebude a že po natáčení už spolu možná nebudou. „bylo vidět, že se mu to nelíbí, už když jsme tam seděli na gauči. A když odešel štáb, tak jsme se strašně rafli. A pak mi skončila ruka v okně,“ prozradila Kristýna, která celou Výměnu absolvovala se zabandážovanou rukou, která ji neustále bolela.

„Já bych ho podřízla jako husu, kdyby na mě hrábl – a ještě před děckem,“ přiznala zděšená Jarka s tím, že Výměna snad Kristýně konečně otevře oči a ona od svého partnera odejde.. Když s tím, co se dozvěděla, chtěla konfrontovat Pavla, údajný násilník se s ní odmítl bavit s tím, že Kristýnina matka lže a že ho nezajímá, co říkala. „Nebudu nic řešit, tím jsme skončili debatu,“ nekompromisně prohlásil Pavel, který se sbalil a odešel z bytu. Nakonec ji dokonce poslal do p*dele!

Podle jeho chování Jarka usoudila, že na slovech o domácím násilí něco bude a rozhodla se, že Výměnu raději ukončí, protože nechce být s takovým násilníkem pod jednou střechou. Poslední noc tak raději strávila v hotelu.

Když došlo na debatu mezi osmi očima, téma násilí se přetřásalo jako první. Zatímco Pavel plánoval, jak s přítelkyní chce začít znovu. Jeho přítelkyně se už před koncem natáčení rozhodla, že domů za synem se vrátí už bez něj. Pavel ji následně přímo před kamerami při setkání obvinil, že ho psychicky týrá a navíc ji obvinil z nevěry. „Kdybych jí naložil jako chlapovi, tak už tady není. Ty to nechápeš,“ rozčiloval se Pavel během debaty. „U nás se střídají chlapi jak na běžícím pásu,“ postěžoval si.

Jenže Kristýnino trápení neskončilo ani po Výměně! Po natáčení se totiž na sociálních sítích začala objevovat drsná tvrzení, podle kterých si prý Kristýna spoustu věcí vymyslela. Aby toho nebylo málo, obvinění se týkala i nelegální psí množírny, kterou údajně Kristýna v minulosti provozovala. 

Navíc se rozhodla, že dá Pavlovi ještě jedu šanci. Věřila totiž, že se po měsíci od sebe dal Pavel „nějak do kupy“. Potkávali se ale jen na návštěvách. A když Pavel zjistil, že se Kristýna už schází s někým jiným, opět byl agresivní. „Dostala jsem po čuni až mi tekla krev z nosu. A to jsem už utekla z bytu a volala jsem policii. A ještě ten den ho odvedli. Tím se to úplně uzavřelo,“ prozradila Kristýna s tím, že s Pavlem už není v kontaktu. Těm, kteří ji na facebooku kritizovali a obviňovali z toho, že si vymýšlí, pak vzkázala, že jsou hyeny.

Témata: Výměna manželek domácí násilí