OSVĚTIM pro děti, smála se: Matka mučila své děti 9 dní bez jídla a vody! Syn (†1) zemřel

Bezcitná matka. Syn (+1) jí zemřel, když ho opustila a dcera (3) živořila bez jídla po dobu 9 dnů, zatímco se matka bavila s milencem. 11

Autor: Jan Novák, stars24.cz

2. září 2019 11:12 | Aktualizováno: 2. září 2019 12:40

Trojnásobná matka Vladislava Trokhimchuk (23) zanechala své dvě malé děti dlouhých 9 dní zamčené v bytě a sama odešla s novým přítelem a jejich novorozenou dcerou.

Děti byly ponechány bez jídla a vody dlouhých 9 dní. Téměř dvouletý chlapec podlehl podvýživě. Starší holčička jako zázrakem přežila. 

Děti zůstaly samotné zamčené v bytě bez vody a jídla. Jak dokládají fotografie, děti žily v otřesné špíně. Mezitím si matka uživala se svým milencem.

U soudu neprojevila sebemenší výčitky svědomí a dokonce se nad utrpením svých dětí smála. 

Vladislava Trokhimchuk (23) je obviněna z „úmyslné vraždy“ jejího téměř dvouletého syna Danilla a z bezcitné krutosti vůči její skoro tříleté dceři dceři Anně, která jen zázrakem přežila. Při záchranné akci lékaři zjistili její extrémní podvýživu.

Mezitím byly zveřejněné první záběry z bytu smrti, kde byly děti ponechány osamělé v jejich „mateřské školce“ nazývané jako „čistý Osvětim, mučírna pro děti“, říkají znepokojující nové podrobnosti týkající se případu.Jak ukazují stopy po zubech ve zdi, děti ze zoufalství jedly tapety ze stěn, omítku a dokonce své výkaly. pokoušely se sníst i linoleum. 

Důvodem bezcitného jednání matky má být její byznys. Chtěla své děti tak vyhladovět, aby vypadaly v zuboženém stavu. Matka měla v plánu snímky zveřejnit a prosit lidi o naléhavé finanční pomoc. Případ se stal před dvěma roky. Chladnokrevná Ukrajinka z Kyjeva Vladislava byla nyní odsouzena na tři roky vězení a poté bude mít možnost se starat o nejmladší dceru.

Témata: Vladislava Trokhimchuk Ukrajina