Drsná VÝMĚNA MANŽELEK: Špína a pomočená matrace byly jen začátek pekla!

Emílie na konci Výměny hrozila rozvodem!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. srpna 2019 9:39 | Aktualizováno: 29. srpna 2019 23:46

Pořad Výměna manželek se po letní pauze opět vrátil na obrazovky. Hned první díl byl velmi výživný a občas i pěkně nechutný! Natáčení navíc mělo pro jeden z párů hodně nepříjemnou dohru!

V premiérové epizodě Výměny manželek se představila Emílie (43), která je matkou sedmi dětí. Na druhé straně se diváci seznámili s Andreou (26), která s  manželem vychovává jedno dítě. Andrea, její manžel Zsolti (39) a dcera Vaneska (8) žijí v Ostravě. Emílie s mužem Martinem (40) a dětmi Martinem (16), Václavem (13) a Jirkou (12) žijí v Tušimicích.

Už od počátku bylo jasné, že tahle výměna bude velmi pikantní. Došlo v ní na debatu o filmech pro dospělé mezi Emílií a rapperem Zsoltim. Tihle dva si úplně nesedli a tak během jejich soužití došlo i k několika hádkám. Rušno ale bylo i v Tušimicích.

„Já na Výměnu manželek vzpomínám hodně moc špatně. Nerozuměla jsem si s tou rodinou,“ přiznala po natáčení Emílie. Ta se dokonce pohádala i se svým manželem a když došlo na povídání mezi osmi očima, křičela dokonce, že podává žádost o rozvod! Zpětně ale uznala, že se chovala hystericky a že situaci nezvládla.“To byla nejhorší psychika mýho života,“ tvrdí žena.

Její muž Martin se ale už při natáčení svěřil, že by se rád odstěhoval do většího města. Jeho žena však byla proti. On to i přesto nakonec udělal. „Čekám, co z toho bude. Jestli se vrátím nebo nevrátím, jestli za mnou přijde do Kadaně a nebo nepřijde,“ práskl Martin. Emílie ale dala jasně najevo, že se do Kadaně stěhovat nebude.

Andrea a Zsolti navíc po natáčení Emílii obvinili, že po sobě v jejich domácnosti zanechala pomočenou matraci. Tomu se ale Emílie jen směje, ostravská rodina si prý všechno vycucala z prstu. „Nezlobte se na mě. Panebože, to už na mě bylo moc! Připadá mi, že oni už nevědí, kde by si sehnali peníze. A proto mě budou takto ponižovat? To už je trošku moc,“ brání se s tím, že takovému nařčení se opravdu může jen smát.

Emílie naopak Andreji vyčítá, že vyrazila s jejím mužem a syny v noci za zábavou do klubu. „Můžou za to oba dva. Proč nevzali děti někam na výlet? Proč zrovna do půl třetí do rána na nějakou romskou zábavu? Vždy´t tam ani ti kluci neměli co dělat,“ diví se jejich matka.

Nepěkný názor na Andreu přitom mají i děti, se kterými si při natáčení jejich náhradní matka na první pohled rozuměla. „Andrea je hrozně falešná. Je to zlomyslný člověk,“ tvrdí děti. Když rý byly ve škole, dělala z nich Andrea před kamerami prý ty „největší špíny“.

Témata: Výměna manželek TV Nova