Mladá dívka vstala z postel a spadla na zem. Lékaři nemohli uvěřit tomu, co se jí stalo!

Lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. července 2019 9:47

Mladá zdravotnice Natalie K. má za sebou zážitek, který si jen málokdo umí představit. Vše začalo ve chvíli, kdy si jednou večer pustila televizi.

Dívka si po večeru stráveném venku zapnula film a při protahování se na sedačce jí prasklo v krku. krk. Nevěnovala tomu sebemenší pozornost, protože se to stává často a mnoha lidem.

Nakonec u televize usnula, po chvíli se ale probrala a musela jít na záchod. To se jí však nepovedlo. Vstala a namísto toho aby šla, spadla na zem.

Její kamarádi si mysleli, že je opilá, dívka se zase obávala, jestli ji někdo v baru nezdrogoval. Proto přivolali záchranáře, kteří zjistili, že má vysoký krevní tlak i srdeční frekvenci.

Dívku převezli do nemocnice, kde lékaři zjistili příčinu jejích obtíží. Prodělala mrtvici. Okamžitě musela na operaci, kde lékaři sice dokázali napravit prasklou tepnu, nemohli ale odstranit krevní sraženinu v mozku.

Podle lékařů právě natažení krku způsobilo prasknutí vertebrální arterie. Dívka přitom nekouří, nepije, a mrtvici v rodině nemá. Lékaři zatím nedokáží přesně odhadnout, kdy se uzdraví. Nedokáže totiž hýbat levou nohou a chodit déle než pár minut.

Témata: Lidé lékaři