Turistka potkala manžele na dovolené a začal horor: Znásilnění byl jen začátek!

Ilustrační foto

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 12:55 | Aktualizováno: 13. července 2019 23:37

Americká turistka si z dovolené v Dominikánské republice přivezla domů ty nejhorší vzpomínky. Hotelové setkání s manželským párem ji totiž přivedlo do problémů, žena málem přišla o život.

Dominikánská republika představuje v posledních měsících pro americké turisty velice nebezpečné místo. Vyprávět by o tom mohla Američanka, která do oblíbené destinace vyrazila na dovolenou, ale namísto relaxu se dočkala něčeho úplně jiného.

Žena zažila na červnové dovolené v hotelu Ocean Blue and Sand peklo. Na baru se seznámila se sympatickým mladým manželským párem. Drinky jim rozmotaly jazyk, všichni tři se rozpovídali, když začalo být Američance zničehonic zle. „Zatmívalo se mi před očima a zvonilo mi v uších,“ řekla deníku Daily Mail.

„Pamatuji si, že mě ten muž vzal proti mé vůli do pokoje i to, že mi proti vůli vysvlékl punčocháče,“ pokračovala. Sexuálním zneužitím navíc celá hororová zkušenost zdaleka nebyla u konce.

Policisté dorazili poté, co někdo nahlásil, že z balkonu ve druhém poschodí vypadla žena. Šlo o zneužitou Američanku. Strážci zákona pár zatkli, manželka se navíc přiznala, že poškozenou ženu shodila dolů, když zjistila, že má s jejím mužem sex.

Manžele sice obvinili ze sexuálního zneužití a pokusu o vraždu, ale pustili je z vězení po složení kauce, což šok Američanky umocnilo. „Jiný kraj, jiný mrav. Nejprve je zatknou, pak pustí. Svět je šílený, lidé mají hrozné záměry,“ nechala se slyšet.

Témata: dovolená turistika Dominikánská republika