Dívka zemřela za záhadných okolností. Lékaři jsou šokovaní!

Lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. července 2019 18:58

Britské lékaře šokoval případ mladé studentky, která zemřela na kolejích v Sheffieldu. Krásná osmnáctiletá dívka by totiž podle nich měla být naživu. Ale není, a nikdo neví proč.

Osmnáctiletá studentka bez zjevného důvodu upadla do bezvědomí a později zemřela. Stalo se to jen čtyři dny poté, co se nastěhovala na internát. Její smrt zaskočila i samotné lékaře, protože nedokáží zjistit, co se vlastně stalo.

Abigail Hallová si tři dny stěžovala na bolest v žaludku a neustále zvracení. Nakonec zkolabovala a rodiče ji proto zavezli k lékaři. Ten se jí zeptal, jak její zvratky vypadají, a ona uvedla, že jsou jako zrnka kávy.

Lékař jí sdělil, že by se mohlo jednat o virus nebo o začátek apendicitidy. Napsal jí prášky, ale ještě ten den večer našli dívku v bezvědomí v koupelně.

Její spolubydlící proto okamžitě zavolala sanitku a někteří z jejích spolužáků jí poskytli první pomoc. Ani přivolaní lékaři ale dívce nedokázali pomoci.

Všichni věřili, že pitva ukáže, co se s dívkou stalo. Ta ale k velkému překvapení všech příčinu smrti neodhalila. Patolog pouze odhalil, že se v jejich plicích nachází aspirační materiál, kde se tam vzal ale nikdo netuší.

Lékaři mají proto několik teorií. Dívku mohla zabít aspirativní pneumonitida, nebo idiopatická gastroenteritida způsobená neustálým zvracením. 

Co přesně se ale stalo nikdo netuší. Do případu se proto vložila policie, která nyní okolnosti smrti vyšetřuje. Zjistilo se totiž, že před svou smrtí dívka navštívila párty, kde se svými spolužáky vypila pár drinků. Opilá ale podle svědků nebyla.

Témata: Lidé lékaři