Veřejnost v šoku! Lékaři zpackali operaci, žena má naprosto unikátní postižení!

Lékaři

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. července 2019 9:59

Padesátiletá Britka Jules měla podstoupit náročnou operaci. Lékaři jí měli jí odstranit nádor mozku. Když se ale po zákroku probudila, nevěřila vlastním očím.

Jules Roseové byl diagnostikován nádor na mozku. Aby jí lékaři zachránili život, museli ji v co nejkratším termínu operovat. Lékař Muftah Salem Eljamel, který operaci řídil, ale neměl být na sále sám.

Kvůli množství stížností na jeho osobu měl nad sebou mít během zákroku odborný lékařský dohled. Poté, co se Jules probudila, ale zjistila, že chirurga nikdo nehlídal.

To se ukázalo jako obrovská chyba. Ženě totiž namísto nádoru vyoperoval z hlavy slzné kanálky. Jules je nyní ráda, že zákrok vůbec přežila.

"Jsem ráda, že patřím k těm šťastnějším. Mohlo to pro mě dopadnout mnohem hůř," řekla britským médiím žena s tím, že je velmi naštvaná. Nádor v hlavě jí ale bohužel zůstal.

K tomu se ale navíc přidaly oční problémy, které souvisí s odstraněnými kanálky. Britka se následně dozvěděla, že není jedinou pacientkou, kterou zmíněný lékař poškodil. Je vůči němu vedeno nejméně sto stížností od pacientů, které operoval a kteří nyní mají dlouhodobé zdravotní potíže. 

Témata: Lidé lékaři