Neuvěřitelné! Žena ji má dole dvakrát! Muž popsal, jak to probíhá u nich v posteli!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. listopadu 2018 11:57

Na první pohled vypadá jako kterákoli jiná žena, jen hrstka lidí ale ví, že se od ostatních hodně liší. Narodila se totiž se dvěma vaginami. Její přítel se rozhodl otevřeně popsat, jaký je jejich sexuální život.

Muž s přezdívkou twicethefun se rozpovídal o životě se ženou, která má dvě vaginy, na sociální síti Reddit. Jeho partnerka, která na internetu vystupuje pod jménem NurseryRN, má zdvojené pohlavní orgány, tedy nejen dvě vaginy, ale i dvě dělohy a dva děložní čípky.

Lidé se ho ptali na nejrůznější otázky, od těch anatomických, až po některé hodně kuriózní. "Když jsem se to poprvé dozvěděl, řekl jsem si, že to bude legrace," popsal mladík. Než spolu začali chodit, řekla mu, že má dvojici něčeho, co většina žen nemá. "Hádal jsem několik minut, než jsem se trefil, byla to zajímavá konverzace, ale neměl jsem z toho strach," řekl.

Rozdíl oproti sexu se ženou s jednou vaginou to prý je. "Ale když se nad tím tak zamyslíte, každá vagina je jiná, takže i sex je vždycky jiný," zdůvodnil. Popsal také to, jak to má přítelkyně v těle uspořádané: "Močová trubice je nahoře, zatímco vagina je dole. Otvory vaginy jsou vedle sebe."

A i když to vypadá tak, že si může vybrat, který otvor zvolí, on i jeho partnerka preferují ten pravý. "Levý je užší a někdy se do něj těžko dostává. Přítelkyni to není moc příjemné, takže se snažím tlačit doprava. I když někdy musíme sex přerušit, protože vklouznu jinam, než bych chtěl," vysvětlil.

Došlo i na otázky ohledně jeho těla, mladík se ale svěřil, že on má penis jen jeden. Lidi taky zajímalo, jestli by dal přednost dvěma vaginám nebo čtyřem prsům. Na to muž odpověděl šalamounsky: "Mám rád, když jsou věci v páru, takže dvě vaginy a dvě prsa."

Kromě toho, že on i jeho partnerka zažívají dvojité potěšení, musí si také dávat dvojnásobný pozor. "Může otěhotnět oběma vaginami. Jak přesně by to potom probíhalo, ale nevím," uvedl. Problematické je to také s bodem G. "Přítelkyně si myslí, že je v místě, kde je dělící stěna abou vagin, tam se k němu ale nedostanu," popsal s tím, že to jim k dosažení rozkoše nechybí.

Témata: Lidé ženy