TOHLE DĚSÍ: Dáběl, čaroděj, nebo “osoba z jiného světa“? Svá KOUZLA předvádí „entita“ IMAD!

Imad Magician (kouzelník) 4

Autor: Jan Novák

26. května 2023 15:35

Představíme vám kouzelníka, mága, hypnotizéra a nebo prostě osobu z jiného světa, jenž předvádí kouzla, čáry a iluze, které tu snad ještě nikdo nebyl schopen předvést tak důvěryhodným způsobem, jako právě tento Maročan.

Imad se narodil roku 1976 v Maroku jako syn španělské matky a marockého otce. V devíti letech objevil svou vášeň pro tanec. V 15 letech vyhrál mistrovství republiky v hip-hopu a street dance. Po absolvování střední školy odešel Imad ve 20 letech studovat do Německa.

V Německu Imada uchvátila láska k magií. Začal chodit na lekce a v průběhu let vytvářel své úsilí věnoval této práci natolik, že se stal skutečným profesionálem. Imad miluje reakce lidí, když vidí jeho dovednosti. Jeho posláním je bavit a inspirovat lidi.

Imad spojil tajemství magie a zázraku hypnózy a naprosto uchvátil své publikum prostřednictvím sociálních médií. Zábavnost a půvab jeho uměleckého kouzelnického řemesla zaujaly mnoho celebrit, včetně Ludacrise, Charlieho Sheena a nebo 50 Centa, čímž přilákaly přes 500 milionů zhlédnutí na sociálních sítích. Jeho významná role v deníku Daily Mail ho vyzdvihla na takovou úroveň, že získal možnost cestovat do Los Angeles a prostřednictvím svých inovativních schopností měnit životy lidí.

Představte si osvobození od svých obav a objevení čisté mysli. Představte si sami sebe, jak se zbavujete přebytečných kil, cítíte se naprosto sebevědomě, překonáváte pochybnosti a transformujete bolestivé vzpomínky v šťastné momenty, uvedl Swagger Magazine. A právě to dokáže Imad. Během pouhých 30 minut je schopen hypnózou ponořit jednotlivce do stavu zvýšeného uvědomění, soustředění a otevřenosti k sugescím. "Hypnóza není magický trik! V hypnóze je vědomá i podvědomá mysl jedince naladěna na přijímání sugescí," vysvětluje Imad. "Pro mě představuje hypno-magie kombinaci magie, hypnózy a energie." Jeho schopnosti přesahují rámec těchto příkladů, protože každé sezení a každá zkušenost jsou plně přizpůsobeny potřebám jednotlivého klienta.

S rostoucí popularitou se v roce 2021 rozhodl pro velké turné po USA, na kterém představil své hypnotické a magické umění. Imad je bezesporu skutečným mistrem, který otevírá mysl, ale uchovává svá tajemství pro sebe a tím pádem se stává raritou ve svém vlastním oboru. Své publikum neustále ohromuje novými inovativními kouzly. Při sledování jeho kouzel a schopností si sami budete klást otázky, zda to, co prožíváte je skutečnost nebo jen iluze.

Témata: Imad Magician (kouzelník)