Horoskop na první květnový a navíc prodloužený víkend: Komu se vydaří?

Jarní touhy, ilustrační fotografie.

Autor: Eliška Procházková, stars24.cz

5. května 2023 18:00

Už za pár hodin začne druhý ze dvou po sobě jdoucích prodloužených víkendů. Možná teprve zvažujete, co budete ve volném čase dělat. A pokud si nevíte rady, věnujte chvíli našemu horoskopu. Může být užitečný!

Beran (21.3. - 20.4.)Tento víkend budete mít chuť být aktivní a podnikaví. Můžete se těšit na adrenalinové zážitky a nové dobrodružství.

Býk (21.4. - 20.5.)O víkendu se soustřeďte na relaxaci a péči o sebe. Můžete si dopřát klidný večer a užít si čas s rodinou nebo přáteli.

Blíženci (21.5. - 21.6.)Budete mít příležitost užít si o víkendu společnost svých nejbližších. Můžete se těšit na zajímavé příběhy a nové poznatky.

Rak (22.6. - 22.7.)O víkendu na vás čeká romantika a harmonie ve vztazích. Můžete si dopřát kouzelnou večeři nebo na společný výlet s partnerem.

Lev (23.7. - 23.8.)V nadcházejících dnech budete mít energii a odvahu prosadit se a ukázat své schopnosti. Dočkáte se úspěchu a uznání od ostatních.

Panna (24.8. - 23.9.)Zaměřte na své zdraví a pohodu. Můžete si dopřát relaxační masáž nebo se věnovat svým oblíbeným aktivitám, které vám pomohou odpočinout a nabrat novou energii.

Váhy (24.9. - 23.10.)Tento víkend nastane ideální čas pro setkání s přáteli a rodinou. Můžete si užít pohodu a harmonii ve společnosti druhých.

Štír (24.10. - 22.11.)Soustřeďte se na své cíle a plány do budoucna. Můžete si dopřát čas na meditaci a vizualizaci, která vám pomůže najít nové inspirace.

Střelec (23.11. - 21.12.)Čekají vás zajímavé zážitky a dobrodružství. Můžete si naplánovat výlet nebo sportovní aktivitu, která vám přinese adrenalin a zábavu.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)Zaměřte se o víkendu na své vztahy a přátelství. Čeká vás zábava i příležitost upevnit své stávající vztahy.

Vodnář (21.1. - 19.2.)Víkend pro vás bude časem objevování nových zájmů a zážitků. Můžete si naplánovat návštěvu výstavy, koncertu nebo jiné kulturní akce, která vás bude bavit.

Ryby (20.2. - 20.3.)Věnujte se své kreativitě a fantazii. Můžete si dopřát čas na uměleckou tvorbu, psaní nebo jinou činnost, která vám pomůže vyjádřit svou originalitu a tvořivost.

Témata: horoskop astrologie Jaro