Horoskop na rok 2023: Známe vaše šťastná čísla, barvy a měsíce!

Horoskop na rok 2023

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2022 9:19

Začátek nového kalendářního roku je už opravdu za rohem, takže mnozí z nás již nepochybně přemýšlí nad tím, co je čeká v dalších dvanácti měsících. Naštěstí máme po ruce horoskopy.

Například i takové, které se soustředí na to, jaká čísla, barvy či měsíce nám v roce 2023 přinesou štěstí. Čísla pak můžete během šťastného měsíce zkusit třeba ve Sportce.

Pro Berany bude šťastná 2 a 5 a také růžová či zelená barva. Jejich chvíle přijdou v březnu a červnu. Býci budou mít štěstí už v lednu a pak také v dubnu a červenci, jejich barvou je červená a čísly 1 a 9. Blížencům jsou přiřčeny 6 a 8, modrá a šedá barva a únor, srpen a listopad jako šťastné měsíce.

Rakům budou přát čísla 7 a 11, také fialová či zelená barva a nejlépe jim bude v září a prosinci. U Lvů jsou to ještě vyšší čísla, konkrétně 18 a 22. Osud jim bude nakloněn v dubnu, květnu a září. Panny si vylosovaly 4 a 8, zelenou či modrou barvu a září, říjen a prosinec.

Váhy budou spoléhat na 11 a 17 či žlutou barvu, v kalendáři budou vyhlížet únor, březen a srpen. Štíři s 18 a 22 i fialovou barvou mají mít štěstí už v lednu, pak také v březnu a říjnu. Střelci mají šťastnou 1 a 8, bílou barvu a měsíce květen, červen a srpen.

Kozorozi budou šťastní s 9 a 11, ve všech odstínech zelené a v dubnu, listopadu a prosinci. Vodnářům bude osud nakloněn červnu a září, zvlášť když u toho nějak budou figurovat čísla 5 a 9 či růžová barva. Rybám přinesou štěstí 2 a 6, a to například v březnu, květnu a červenci. 

Témata: horoskop