Jaké mobily používají hvězdy?

iphone

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2022 14:02

Starý mobil dosluhuje? Vypíná se, jen obtížně ho nahazujete, toho, kdo vám volá buď neslyšíte, nebo se vám ten dotyčný vůbec nedovolá? Přestal vám telefon zvonit a vy neustále slýcháte, že se vám lidé kolem vás snažili dovolat? Nic naplat, už je opravdu třeba pořídit si nový telefon.

Bez telefonu si už život ani neumíme představit

Ty tam jsou časy, kdy jsme chodili telefonovat do budky, po kapsách měli pořád drobné a doufali jsme, že se vážně dovoláme. Dneska už na telefonní budku skoro nenarazíte, jen málokdo má stále pevnou linku.

Hitem moderní doby jsou mobilní telefony, které s sebou můžeme všude nosit, nejsou závislé na kabelu a umí toho mnohem víc než jen hovory.

Jaké telefony jsou aktuálně IN?

Hitem dnešní doby jsou chytré telefony. Připojení k internetu je už pro mnohé z nás samozřejmostí, stejně jako nejrůznější aplikace nainstalované v telefonu.

Proč si pouštět zprávy o počasí v televizi nebo radiu, když můžeme mít meteoradar v telefonu? Proč nosit platební kartu, když se dá zaplatit i telefonem? A co noviny? I zprávy si už můžeme přečíst online. Jaké telefony patří k těm nejoblíbenějším?

Tip číslo jedna: Apple iPhone

Apple iPhone změnil svět smartphonů. Může se pochlubit optimalizovaným systémem, luxusním designem a perfektní kvalitou. Jednotlivé modely se liší velikostí displeje, pamětí nebo fotoaparátem, vždy jde ale o zařízení s jednoduchým, ale vysoce funkčním systémem.

Apple iPhone 11 má dvojitou foto soustavu, která vaše fotky posune od širokoúhlých k ultra širokoúhlým, disponuje nočním režimem, má dvě kamery a pevnější přední i zadní sklo. Apple iPhone 12 potěší rychlým čipem, OLED displejem od okraje k okraji, rychlostí 5G, šesti barvami a dvěma velikostmi. Apple iPhone 13 je odolný a neuvěřitelně krásný, odolný proti poškození a se superinteligentním softwarem. Apple iPhone SE má stejně supervýkonný čip jako iPhone 13, běží plynule a potěší i velkolepá výdrž baterie.

Víte, že nový iPhone vychází každý rok? I když si ale pořídíte starší model, nemusíte se bát, že za rok bude neaktuální. Apple si zakládá na tom, že i za několik let budete mít díky aktualizacím telefon, který jde s dobou. Samozřejmostí je i vysoké zabezpečení vašich dat.

Tip číslo dva: Samsung

Technologickým leadrem na trhu s chytrou elektronikou je i společnost Samsung. Její telefony patří k těm nejoblíbenějším, jednou na operačním systému Android. Nabídka je široká, vybere si každý. Od dětí až po prarodiče.

Víte, že Samsung nabízí hned několik modelových řad telefonů? Nižší třída Galaxy J je určena nenáročným uživatelům, zvýšenou odolností se pyšní střední třída Galaxy A. Prémiová řada Galaxy S je tím nejlepším, co Samsung může nabídnout, podnikatelům je určena business řada Galaxy Note.

Tip číslo tři: Xiaomi

Hledáte kvalitní mobil za férovou cenu? Poohlédněte se mezi mobilními telefony Xiaomi s nejlepším poměrem cena-výkon-kvalita.

Témata: mobily iphone