TÝDENNÍ HOROSKOP: Blížence čekají nové příležitosti, Berani musí jít štěstí naproti

A co dalšího si pro vás připravily hvězdy na tento týden? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

30. května 2022 15:00

Tento týden budeme pod vlivem novoluní v Blížencích, které nastalo dnes ve 13:30 hodin. A jak budou na nás tyto energie působit? Rozhodně si nedovolíte, být spokojeni s tím, co máte. Klíčovým slovem bude rozmanitost. Jak se právě vaše znamení vypořádá s vlivem novoluní? A co dalšího si pro vás připravily hvězdy na tento týden? Přečtěte si náš TÝDENNÍ HOROSKOP!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, nedokážete svůj vztah posunout tam, kde byste ho chtěli mít. Neustále balancujete nad propastí. Jsou před vámi náročné dny. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, tento týden zvýšíte své tempo a pustíte se do více věcí najednou. Možná budete mít chuť vyzkoušet něco nového v sexuální oblasti. Co musíte udělat, abyste dosáhli úspěchu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, tento týden přinese okamžiky pro nové příležitosti. Povede-li se vám něco úspěšného, bude to mít dvojnásobnou hodnotu. Takže: Směle do toho! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu budete více přecitlivělí. Nenecháte si nic líbit a zapisujete si každou špatnost, kterou vám, kdo provede. Ale co byste rozhodně měli? To se dozvíte ve fotogalerii.  

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, v tomto týdnu na vás čeká vzrušující jízda. Konečně se karta obrátila a vy se nemusíte bránit milostné akci. Navíc vás blíženecké energie vedou ke vzdělávání se. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, začíná se projevovat to, co nemáte zpracované. Musíte se nutně připravit na informační šum kolem vás. Hvězdy vás však podpoří ve vašich plánech. A co dalšího je připraveno? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, stále vám běhá hlavou to, co by mělo proběhnout. Hvězdy vás opět nabádají ke komunikaci. Nic není zadarmo! A při čem máte zelenou? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, v tomto týdnu si najděte místo, kde je vám dobře. Ať už pracujete na čemkoliv, negativní myšlenky vyžeňte rychle z hlavy. A co dalšího vám hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, pokud toužíte po koupi nové elektroniky, právě je na to vhodná doba! Nezapomeňte zavolat svým přátelům, které rádi uslyšíte. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu budete neustále něco hledat. Okolnosti se s vámi mazlit nebudou, ale vy to přijímáte jako správnou výzvu. A jak vám to bude klapat ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu budete mít problémy s rozlišováním správného a nezbytně nutného. Nakonec se vám podaří najít si správnou cestu. A co si máte nechat pro sebe? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu budete často měnit svá rozhodnutí. Nenechte se zlákat někým, kdo na vás dělá psí oči. A co hlásí blíženecké energie? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie