VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Lvi budou nejistí, Váhy zažijí divočinu

Co dalšího vás o víkendu čeká? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

27. května 2022 8:30 | Aktualizováno: 27. května 2022 12:12

Je před námi zajímavý víkend! Slunce vstoupilo do Blíženců a jeho energie nás budou ovlivňovat. Důležité bude, soustředit se na to, co nám bere energii, a právě komunikace bude hrát významnou roli. Některým hrozí zranění rukou, jiní uskuteční plány podle svých představ. Takže co si hvězdy přichystaly právě pro vaše znamení? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o víkendu načerpáte novou energii. Díky partnerskému vztahu, za kterým si stojíte, se vám bude zdát všechno zalité sluncem. Necítíte nespokojenost a pohybujete se ve společnosti, ve které přesně chcete být. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, se svým partnerem máte podobné cíle, avšak změnu musíte provést dobrovolně. Na to jste ale až moc pohodlní! Co v tomto případě můžete pociťovat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, tento víkend bude přesně stvořený pro vás. Blíženecké energie vás nakopnou! Prožijete krásné chvíle se svou láskou a využijete každou volnou chvíli k tomu, žít naplno! A co dalšího se chystá? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu naberete nové informace, ale radost z toho mít nebudete. Nedokážete je vstřebat a budete naštvaní. Možná to odnese i vaše drahá polovička. Co musíte udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, o tomto víkendu si budete nejistí, a to u vás nebývá zvykem. Rozhodně se nevrhejte po hlavě do nejistých plánů a zkuste ušetřit! A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, naplánujete si společnou aktivitu se svými přáteli. Tentokrát nestojíte o hádky, a tak necháváte svou drahou polovičku doma. V neděli vás proto jistě nepřekvapí tichá domácnost. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, tento víkend bude peprný. Rozhodně nemáte zájem o erotiku šitou na míru, ale o pořádnou divočinu. Pokud budete správně komunikovat, dočkáte se! A co dalšího vám hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, cílevědomost vám rozhodně nechybí, avšak hvězdy radí, abyste se vyvarovali románkům mimo váš domov. Raději se zajděte zničit do fitka! A co dalšího vás o víkendu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, tento víkend bude zkouška trpělivosti. Ve vztahu sice převažují pozitiva, ale ze strany partnera vás štve nulová iniciativa. Přeberte i tentokrát zodpovědnost a komunikujte! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, víkend vám nadělí nežádoucí starosti. Očekávaná změna by měla přijít nyní! Váš partner se vám potřebuje svěřit. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, oháníte se něčím, co myslíte upřímně. Váš partner to však nedokáže pochopit. Raději se neodhodlávejte k riskantnímu činu. Mohli byste mu ublížit. A co dalšího si hvězdy přichystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, tento víkend bude klidný a prožijete ho v naprosté harmonii. Budete sice muset zvládnout řadu úkolů, ale ani to vás nevyvede z míry. S vaším partnerem si dopřejte, co už dlouhou dobu ne. A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie