TÝDENNÍ HOROSKOP: Býky čeká intimní ráj, Kozorozi se dostanou do úpadku

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

2. května 2022 9:45

Jsme na začátku prvního květnového týdne a hvězdy vám předpověděly mnohé. Někteří budou mít v pracovní oblasti zelenou, jiní mohou bojovat s lehkomyslností. Tento týden je perfektní k plánování nečekaných akcí. Jak na tom budete právě vy? A co dalšího už o vás hvězdy ví? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, nepokoušejte štěstí! Bude to chtít o svou lásku více zabojovat! Tento týden to budete mít náročné. Zkuste si dát dýchánek s dobrým přítelem. A co dalšího se v tomto týdnu přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v tomto týdnu se to bude hemžit sexuálními fantaziemi. Pozorujete, že o vás opačné pohlaví projevuje extrémní zájem. A to se vám líbí! Navíc v práci podáváte obdivuhodné výkony. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, rozhodně potřebujete neplacené volno! Pracovní nesrovnalosti vás neskutečně vytáčí a už se nehodláte za ničím honit! Někdy však nedokážete pochopit, co se po vás chce. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu nebudete tak vitální, jak od vás okolí očekává. Trápí vás chování vašeho partnera, a proto s vámi cloumají emoce. Nebude to žádná sláva! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, v tomto týdnu se budete zbavovat pro vás nepotřebných osob. Dotyční vám to mohou mít za zlé a mohou dělat naschvály. Dávejte si pozor, jak budete jednat! A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, tento týden bude emočně nestabilní. I když se hádka ve vztahu rychle přežene, nemůžete si pomoct a vypočítavost bude hlavní náplní následujících dní. A co dalšího vám hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu se vám bude dařit! Vsadíte na své pracovní dovednosti a neplýtváte silami nad někým, kdo na vás vysává. Před čím ale hvězdy varují? A na koho jste až příliš upnutí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, dokážete velice dobře zhodnotit nedostatky ostatních. Ale co ty vaše? Hvězdy varují: Není dobré vytvářet si vlastní pravdy. Ve vztahu vás čeká vzrušující týden. Na co vsadíte? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, nutně potřebujete vysvětlení, jinak podlehnete panice. Se svou drahou polovičkou budete řešit rodinný rozpočet, a nakonec se doberete zdárnému řešení. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, po citové stránce nabíráte větší jistotu a vzájemně se vychutnáváte. V pracovní oblasti se dostáváte mírně do úpadku, ale ke konci týdne to zase vytáhnete. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, ve vztahu jste najednou praktičtější, ale přesto se neobejdete bez trochy ironie. V pracovní oblasti pokračujete svým workoholickým tempem. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu budete naladěni žertovně a na každý den naplánujete zajímavou aktivitu. V oblasti lásky si za každou cenu udržujete zdravý vztah. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie