TÝDENNÍ HOROSKOP: Býci najdou ztracenou jiskru, Váhy upadnou do depresí

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

11. dubna 2022 17:05

Před námi je další pracovní týden a my víme, co si na vás hvězdy přichystaly! U některých dojde k častějším třenicím, jiní si udělají radost. A co dalšího vám hvězdy předurčují? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21.3. - 20.4.)

Milí Berani, v tomto týdnu budete tak trochu provokovat. Pro svůj pracovní nápad nedostanete příliš nadšenců. A i v partnerství by mohlo docházet k častějším hádkám. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21.4. - 21.5.)

Milí Býci, budete si báječně rozumět se svou drahou polovičkou. V rodinném kruhu zavzpomínáte na staré dobré časy. A díky dobrému skutku získáte plusové body. A co dalšího tento týden přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Milí Blíženci, netajíte se tím, co by vám udělalo radost. Ale! Nenajde si nikdo, kdo by vám vaše přání splnil, a tak si uděláte radost sami. A co vás čeká ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22.6. - 22.7.)

Milí Raci, v tomto týdnu vás nezachrání ani smysl pro humor. Se svým partnerem to budete mít těžké. A myšlenky na finanční situaci to příliš nezlepší. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23.7. - 22.8.)

Milí Lvi, nedělejte záměrně věci, které vám samotným vadí. V pracovní sféře vám mohou uškodit. V domácnosti nebudete mít problém cokoliv zařídit. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23.8. - 22.9.)

Milé Panny, v tomto týdnu dostanete skvělý tip na novou pracovní příležitost. Je jen na vás, jak tuto informaci využijete. Se svým miláčkem byste měli více komunikovat. A co dalšího se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23.9. - 23.10.)

Milé Váhy, upadnete do depresí a zjišťujete, že vám stále něco chybí. Hvězdy nabádají ke změně! Porozumění najdete u někoho, u koho byste to nečekali. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Milí Štíři, v tomto týdnu si postěžujete svým přátelům. A uleví se vám. V milostné sféře vyzkoušíte nové polohy lásky a váš protějšek bude na vrcholu. A co dalšího hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Milí Střelci, nebraňte se tomu, cokoliv sdílet. Vaše drahá polovička vás nebude znervózňovat, jak si myslíte. A výsledky budou ohromující. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Milí Kozorozi, nehádejte se se svým protějškem, když máte vztek na někoho úplně jiného. Naopak by vám prospělo vzájemné svádění. A co se bude dít v práci? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21.1. - 20.2.)

Milí Vodnáři, tento týden strávíte bez větších stresů. V práci zjistíte, že spolupráce je lepší. A ve vztahu dokážete být velmi originální. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21.2. - 20.3.)

Milé Ryby, ve vztahu zjistíte, že je něco špatně. Váš protějšek vás začíná značně rozčilovat. Bude ve vašem zájmu se usměrňovat. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie