VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Ryby půjdou za svým cílem, Berany přemůže stres

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

8. dubna 2022 8:30 | Aktualizováno: 8. dubna 2022 14:01

Je tady další víkend a s ním i zasloužený odpočinek. Kdo se bude bavit? A kdo zažije něco závratného? Hvězdy to ví! Někteří budou dobrými společníky, jiní to budou mít jako na houpačce. Co předpověděly hvězdy? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, na tento víkend nejste připraveni, tak jak jste předpokládali. Někdo z vašich přátel vám překazí plány. A co vás přemůže? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, rozmrzelost z týdne bude pokračovat i o víkendu. Nenechte si volný čas kazit negativními myšlenkami. Co vám hvězdy radí? Kam byste měli vyrazit? To se dozvíte ve fotogalerii.  

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, o tomto víkendu se vám podaří utužit váš vztah. Máte dobrou náladu a své drahé polovičce vše vynahradíte. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu nežeňte nic do extrému. Vše, co máte naplánováno se vám podaří i tak. Z vaší lásky budete mít opravdovou radost. A na co se připravit po víkendu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, tento víkend se bude zakládat na konfliktech. S vaší drahou polovičkou nesnesete být v jedné místnosti, a tak to trochu odnese. A co nemáte být? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, o tomto víkendu neohrožujte zbytečně své zdraví! Vaše drahá polovička nenechá vaši únavu bez povšimnutí. V čem se reprezentujete? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, hvězdy vám doporučují, abyste byli ve střehu, co se financí týče a nejednali impulzivně! Nemuselo by se vám to vyplatit! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, o víkendu by se vám mohlo podařit někoho si znepřátelit. Nedávejte na první dojem! A co je pro vás vaše drahá polovička? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, podaří se vám být opravdu styloví. Doma vás čeká pochvala. Dáte si i čas na celkové uspořádání. A co dalšího se bude o víkendu dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, o víkendu vás čeká vyřizování a dokáže vás rozčílit každá maličkost. Vysvětlete svému protějšku, že to nemyslíte zle, že jste jenom podráždění. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, od nikoho nic nečekejte! Sami si hlídejte své termíny a důležité záležitosti. Na svého partnera budete mít dost síly. A co dalšího hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, o víkendu na sobě nepřestávejte pracovat! Vaše tělo potřebuje nutně nadopovat vitamíny. U svého miláčka si navíc šplhnete. A za čím si cílevědomě půjdete? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie