TÝDENNÍ HOROSKOP: Raci okoření svůj vztah, u Střelců to bude skřípat

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

5. dubna 2022 9:00

První dubnový týden již začal! A co v něm hvězdy předpovídají tentokrát? Někteří začnou propadat negativním emocím, jiné čeká nové okořenění milostného života. Co všechno si pro vás hvězdy připravily? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, myslíte si, že už pro vás není nic nového připraveno? Jste na omylu! Hvězdy předpovídají skvělé milostné zážitky. A pro singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v tomto týdnu půjdete jasně hlavou proti zdi! Hvězdy vás chtějí varovat před záležitostmi z minulosti. Budete muset nést následky. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, nemusíte přecházet z extrému do extrému. Vaše drahá polovička je s vámi z lásky! Snažíte se sebe i ji až příliš uspokojovat. A co to potom způsobuje? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu vás čekají hezké chvilky, ale i přesto si budete muset v jeden okamžik sáhnout do svědomí. Avšak svůj milostný život si řádně okořeníte. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, tento týden se vás budou dotýkat rodinné problémy. Vaši blízkou osobu trápí zdravotní obtíže. A vy pomáháte, jak jen to jde! V těchto dnech půjde vše ostatní stranou. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, účastníte se něčeho, co vám tak úplně není po chuti. Nepropadejte panice a řekněte ne! Pokud něco nevychází, tak jak si představujete, máte na to svaté právo. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu to malinko podceníte. Čeká vás nepochopení ze strany vaší drahé polovičky, a tak i vztahová očista. A co dalšího vám hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, tak dlouho jste o tom uvažovali, a je to tady! Změna image vám velmi prospěje! Ve vztahu už to tak veselé nebude! Děláte nežádoucí kroky, a tak jste neustále ve sporu. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, poslední dobou vám to ve vztahu skřípe! Máte pocit, že necítíte potřebnou zamilovanost. To je možná jen pocit! Zkuste si najít čas jen sami pro sebe! A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii.

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu budete velmi akční. Práce, peníze, rodina. Zkrátka budete na roztrhání. Nikdo vás nenechá vydechnout. Ale na co máte šanci? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, necítíte se ve své kůži, ale brzy se začne blýskat na lepší časy. Nakonec zjistíte, jak velkou oporu máte ve svém partnerovi. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu předvedete svou originalitu, a to především v pracovní oblasti. K partnerovi buďte upřímní, momentální pracovní shon pochopí. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie