TÝDENNÍ HOROSKOP: Ryby budou plné vášně, Panny čeká vytížení

Ryby budou plné vášně. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

28. března 2022 8:30

Jsme na začátku posledního březnového týdne a hvězdy už ví, jak to bude! Někteří budou bojovat s nestálou finanční situací, jiní se řítí bláznivým tempem. Jaký bude váš týden? A co dalšího už o vás hvězdy ví? To se dozvíte v našem TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu se budete muset přizpůsobovat, a to zejména v pracovní oblasti. Nebraňte se případným změnám! Ve vztahu máte zelenou! Co by neškodilo? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, s partnerem vás čekají komplikace. Jeden z vás se dočká velkého zklamání. Navíc se v oblasti zdraví potkáte s nepříjemnými potížemi. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, v tomto týdnu budete procházet několika vlnami. Ve vztahu hrozí bouře, která se však rychle přežene v praktikování nových sexuálních tužeb. Tento týden bude zkrátka jako na houpačce! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, nejste připraveni na řadu emocí, které vás v tomto týdnu čekají. Bude to chtít velkou dávku sebezapření a trpělivosti. Neměli byste se nechat ovlivňovat druhými. A co dalšího hvězdy nachystaly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, reagujete nepřiměřeně a hrozí vám hádka s vašimi potomky. Rozmyslete se, které tresty jsou nutné a které naopak zbytečné! A co dalšího vás v tomto týdnu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, máte obavy! Děláte vše, co je ve vašich silách, ale tak dlouho jste danou věc odkládali, že nyní není cesty zpět. Sice budete vytížení, ale je nutné udělat krok vpřed. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu se vám bude dařit! Spokojíte se s málem, ale přitom vás čekají vzrušující věci. Avšak čím více se budete snažit, tím hůře pro vás. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, v tomto týdnu se stále bojíte, že něco nezvládáte. Nebude to vaše chyba, a navíc se příliš přeceňujete! Skočte se svou drahou polovičkou do postele a hned se vám spraví nálada. A co se bude dít dále? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, bojíte se o svou budoucnost. Pozorujete, že výsledek je momentálně nejistý. Zkuste se zaměstnat něčím jiným než přemýšlením. O energie lásky se postará štěstěna. A co dalšího hvězdy ví? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu předvedete svůj talent. Daří se vám jak v práci, tak i v milostném životě. Nebojíte se být sami sebou, a to je výhra! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu zjistíte, jak moc jste se ve své blízké osobě spletli. Na hádky však není ta správná chvíle. Zkuste to vyřešit s noblesou. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii.  

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, váš protějšek ocení vaši pozornost. Partner vám snese modré z nebe. V tomto týdnu se budete mít doslova báječně. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii.  

Témata: horoskop astrologie