VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Blížence čeká emoční bouře, Panny láska až za hrob

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

18. března 2022 8:30

Je tady víkend! A na co se mohou jednotlivá znamení těšit, a co je naopak unaví? Někteří bojují s konflikty, jiní načerpají optimismus. Jaký bude právě váš víkend? A co dalšího si pro vás hvězdy nachystaly? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, aktivity, které podniknete se svou drahou polovičkou, se vám budou zamlouvat. Budete se cítit perfektně! O víkendu si zkrátka dobijete baterky. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, o víkendu se sejdete s těmi správnými lidmi. Ale pozor! Hvězdy varují: Nad vztahovou idylkou se stahují mračna. A s čím si víte rady? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, tolik vám schází empatie! A to se začne obracet ku vašemu neprospěchu. Plýtváte energií na zbytečnosti. A jak se budete cítit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu si přijdete na své! Singles si padnou do oka s někým zajímavým. V dlouholetém vztahu toužíte po romantice. Hvězdy však radí, na co je čas? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, víkend strávíte po boku své milované osoby. Podléháte však dobrodružství, která nejsou vašemu protějšku blízká. A co tedy budete mít na vrcholu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, o víkendu se nudíte doma! Je čas objevit nové místo pro milostné hrátky. Vaše láska bude vzkvétat jen za určitých předpokladů. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, dostanete se do úzkých. Své neduhy byste měli probrat se svým partnerem. To, že se obáváte je v pořádku. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, o víkendu vás hvězdy varují! S alkoholem byste měli přibrzdit! Pohyb na čerstvém vzduchu vám jedině prospěje! A co byste si moc neměli brát? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, o víkendu se budete muset pohnout z mrtvého bodu. Nenechte si partnerem kazit vaše nadšení. Rozvíjejte energii a co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, během víkendu se dozvíte nezbytný drb. Možná neuspějete v požadavcích ostatních. Nedělejte si hlavu! A jak si budete rozumět se svou drahou polovičkou? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, víkend vám přinese samotu, ale i překvapení. Nedejte na slova ledajakého protějšku. Ujistíte se, že chcete jít zcela jiným směrem. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, o víkendu se vydáte na nečekanou cestu. Nechcete nic bořit, a tak se raději vydejte bez svého protějšku. Mohlo by to přinést nečekaný výsledek. Co vám bude momentálně vyhovovat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie