VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Lvy čeká vzrušující jízda, Blíženci se poženou do extrému

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

11. března 2022 8:30

O tomto víkendu můžeme být pod vlivem blížícího se úplňku. Někteří stále netuší, co jim způsobuje potíže, jiní se chystají na adrenalinové dobrodružství. Jaký víkend vás čeká? A co dalšího si pro vás připravily hvězdy? To si přečtěte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o víkendu vás čeká rodinné setkání. Měli byste být nad věcí. Nakonec se s příbuznými pobavíte. A co byste měli být ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, na víkend si plánujete společenskou událost. I když byste se raději váleli u televize. Na takovou nálož nebudete mít dostatek energie! A co dalšího víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, o víkendu na vás číhá hodně lákadel. Měli byste si dávat pozor! Hvězdy varují před možnou nevěrou! Opusťte pocit, že vás partner neumí ocenit. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, připadá vám, že stojíte na mrtvém bodě. Ovšem nehodláte provádět jakékoliv změny. Co musíte bezpodmínečně udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, tento víkend bude úspěšný a užijete si ho! Čeká vás vzrušující jízda. Váš protějšek vás podpoří ve vašich plánech. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, tentokrát to bude jiné! Akce, které se zúčastníte vás odzbrojí. Bude potřeba obrnit se trpělivostí. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, nevypadá to tragicky! Ale poslední dobou pochybujete o svém vztahu. O víkendu svou společnost raději nabídněte kamarádovi. O co totiž nestojíte? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, máte hlavu plnou starostí. Ale je víkend, takže všechno hoďte za hlavu! Vaše drahá polovička vám bude po ruce a postará se, abyste se cítili, co nejpříjemněji. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii.

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, o tomto víkendu si všechna důležitá rozhodnutí pořádně promyslete! Jste na hraně a můžete se cítit odstrčení. Na co vás váš protějšek naláká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, nutně se chcete osamostatnit. Vaši blízcí za vás neustále přebírají odpovědnost. A vy toho máte po krk! Nový začátek berete jako správnou výzvu. A co dalšího víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii.

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, o víkendu se všemu odevzdáte naplno! Nemohli jste si vybrat lepší čas. S vaší láskou vám to klape. A i singles budou mít šanci. Na co? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, o víkendu plánujete velký coming out. Chcete se svému miláčkovi líbit a dáte do toho všechno! Pečlivě si rozvrhněte svůj víkendový dýchánek. A co dalšího si na vás hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie Lidé