VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Štíry čeká velký životní krok, Kozorohy vztahový kolotoč

Ilustrační fotografie. 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

4. března 2022 8:30

První březnový víkend přichází! Někteří zrozenci by se měli mít na pozoru! V milostném životě jenom plýtváte silami. U jiných dramatický vývoj nehrozí. Co vám hvězdy na tento víkend předpověděly? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, tento víkend rozpoutá uragán. Své okolí nešetříte a setřete jej velmi nevybíravým stylem. A co na to vaše drahá polovička? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, o víkendu si polepšíte. Jen si dávejte pozor, abyste svůj protějšek neranili na citlivém místě. Jinak vás aktivity o víkendu mile překvapí. A co dalšího předpověděly hvězdy? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Milí Blíženci, chcete se oddat novým touhám. Na důležitou informaci reagujete chladně a svou drahou polovičku stavíte před hotovou věc. Hvězdy vás varují! Před čím? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, tíží vás vaše finanční situace. Neřešte ji však s horkou hlavou, vyhnete se tak spoustě problémů. Ke svému protějšku se stavte uvolněně. Co tím získáte? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Milí Lvi, o tomto víkendu vás neomezují praktické činnosti, a tak je čas vyrazit za zábavou. Jste dobře naladěni a vaši přátelé se vás nemohou dočkat. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, tohle bude opravdové vzrůšo. Vybírejte však pečlivě do jakého drinku se pustíte. Hrozí vám pořádná kocovina! A co dalšího tento víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Milé Váhy, o víkendu budete koukat do zdi! Cítíte se jako leklá ryba a současné dění vám nedá spát. Zkuste se odreagovat se svým protějškem. Zjistíte, že není nic lepšího. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milí Štíři, jste nakloněni k tomu, udělat vážné rozhodnutí. Vztah s vaším protějškem berete velmi vážně a je na čase se posunout. Z čeho máte ale obavy? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Milí Střelci, neradi rozhodujete za jiné. Připouštíte si však, že by se to mohlo obrátit proti vám. Zkuste pomoci nenásilnou formou. V lásce věříte tomu, co vás skutečně baví. A co dalšího hvězdy předpověděly, To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, upřímnost někdy stojí hodně sil. A vy se budete muset o víkendu hodně přemáhat. Zkuste ve svém vztahu zvolit přátelštější atmosféru. A do čeho se pravděpodobně řítíte? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, o víkendu si svou lásku okořeníte. Skočíte do toho po hlavě a nebudete nacházet správná slova! Tohle bude opravdu vášnivý víkend! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Milé Ryby, na některé věci se neodvažujte ani pomyslet. Zase se odvádíte od reality! Nejlépe uděláte, když víkend strávíte se svou rodinkou. Vyrazte na výlet! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop