VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Váhy dostanou zajímavou nabídku, Raci budou na mizině

Ilustrační foto 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

28. ledna 2022 9:30 | Aktualizováno: 28. ledna 2022 22:02

Je před námi poslední lednový víkend! Jaký bude? Nadvláda Vodnáře bude stále některé ovládat. Na obzoru jsou nečekané akce, překvapivé návštěvy i štěstí v lásce. Jaký bude právě váš víkend? A co zajímavého si pro vás hvězdy nachystaly? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

O víkendu budete koukat, kolik zábavných aktivit dokážete najednou uskutečnit. Máte vedle sebe někoho, na koho se můžete opravdu spolehnout. Hýčkejte si ho! A co podniknou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, stojí před vámi náročný víkend. Neměli byste zbytečně plýtvat energií. Vaše drahá polovička se totiž nezastaví před ničím. A co překvapivého vás o víkendu čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Pokud chcete strávit klidný víkend po boku svého miláčka, tak svou známou, kterou společně potkáte, raději ignorujte! Nakonec se společně zasmějete a zavzpomínáte na staré časy. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu budete muset být skromnější a přehodnotit váš naplánovaný program. Jste tak trochu na mizině a nechcete si to přiznat. Víkend tak možná nebude podle vašich představ. A co slibného vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

O víkendu se budete chovat poněkud dětinsky a pravděpodobně tím odradíte vaši drahou polovičku. Ta je zásadová a tohle na ni neplatí. Vaše ego malinko utrpí. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, víkendová schůzka dopadne podle vašich představ! Hvězdy vám přejí. Stereotyp odmítáte a tentokrát se vám to vyplatí. A na co důležitého nesmíte zapomenout? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, víkend bude plný změn. I když dostanete připomínku, která nebude zrovna optimistická, tentokrát vše ustojíte se ctí. A nabídku, kterou o víkendu dostanete, rozhodně neodmítejte! Co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, dávejte si pozor na osobu, která se s vámi snaží flirtovat. Jste emočně náchylnější a těžko odoláváte. Na cukrbliky se tentokrát vykašlete a hleďte si své drahé polovičky. Hvězdy ví, co vám radí! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, nebudete se chtít smířit s tím, že vám plány na víkend nevyšly. Není všem dnům konec. Zkuste svého partnera vyprovokovat k něčemu pikantnímu. Nakonec to nebude tak špatné, jak jste si zpočátku mysleli. A co dalšího si hvězdy připravily? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

O víkendu vás čeká pesimistická nálada. Nedokážete se radovat z maličkostí a budete celkem podráždění. Zbytečně se necháváte strhnout nějakými narážkami. A co dalšího se o víkendu bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, o víkendu potkáte osobu, která si vás opravdu cení. V milostném životě to budete mít jako na houpačce. Jeden druhému se vyhýbáte, protože nechcete nic řešit. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, o víkendu budete muset některé věci přehodnotit a začít od začátku. Myslíte si, že jste šťastní, ale hvězdy vás nasměrují k jiným energiím. Opravdový vztah přeci nelze ohrozit. A co dalšího vám hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie zajímavosti