Jaké je milování s robotem? Lidé jsou unešeni!

Robotika, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. května 2018 19:40

Pohlavní styk a další intimní hrátky s umělou inteligencí už nejsou jen výsadou science fiction. Pomalu, ale jistě se zavádí i do běžného života, a někteří lidé měli poprvé možnost vyzkoušet, jak probíhá sex s robotem. Podívejte se na jejich reakce.

31letá novinářka Karley Sciortinová píšící pro magazín Vice si vyzkoušela, jaké to je mít intimní styk s robotem. Podle svých slov si ho nemůže vynachválit a tvrdí, že jde o jedinečný zážitek.

"S robotem si můžete vyzkoušet úplně všechno. Zjistíce, co funguje nejlépe, včetně rychlosti nebo úhlu," řekla podle videa zveřejněném na YouTube bezprostředně po zážitku.

Záběry ukazují nejen, jak takový akt probíhá, ale postup výroby sexuálních robotů. Ti mohou být plně vytvořeni na přání klienta včetně tvaru obličeje či velikosti a tvaru intimních partií. Každý si tak může dopřát po čem opravdu touží.

Někoho může odradit umělost celého procesu a zejména fakt, že dotyčný robot a jeho orgány nejsou živé. Podle novinářky je ale styk velmi podobný tomu reálnému a i robot je věrná napodobenina skutečného člověka.

Sciortinová dodala, že styk s robotem zaručuje zážitek, kterému se člověku v běžném životě jinak nedostane. "Této zkušenosti s člověkem nikdy nedosáhnete," uvádí a zdůrazňuje, že je to opravdu jako s živou osobou.

Sexuální roboti jsou novou érou v tomto průmyslu a překonávají doposud nejvěrnější silikonové modely mužů a žen, které sloužily jako vrchol umělého sexu. Jejich nevýhodou byla především cena, která se pohybovala v řádech desítek až stovek tisíc korun, v případě robotů tomu ale nebude jinak. 

O úplnou novinku přesto nejde. Mechanické pomůcky jsou dlouhou dobu společníkem v řadě ložnic a ani sexuální ženské "robotky" nejsou ničím novým. To, co si však dosud mohli dopřát jen majetnější muži, už jim nyní ženy nemusí závidět.

Témata: Lidé sex Roboti