HOROSKOP NA VÍKEND: Vodnáři budou čelit výzvám, Lvům přijde šťastná karta

Víkendový horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková

21. ledna 2022 8:30

Víkend je před námi! Jak jej zvládnou jednotlivá znamení? Slunce vstupuje do znamení Vodnáře a to znamená, že zvládnete všechno, co budete chtít. Tento víkend bude plný inspirace, nápadů a zábavy. Kdo zná Vodnáře, ví o tom své. Co vás tedy čeká o víkendu? To se dozvíte v našem VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, máte plány, které musíte určitě zrealizovat! Není náhoda, že přinášíte ostatním optimismus. Nenechte se však emocionálně manipulovat. Úplněk stále drží otěže. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býci, s energiemi Vodnáře si jen těžko rozumíte. Nečekané a spontánní věci vás spíše děsí. Dělejte něco, co se vám doopravdy líbí a nehleďte na praktičnost. A co vás čeká v oblasti lásky? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, příliš sníte, realita je všednější. To ovšem neznamená, že tento víkend přijdete o vzrušující příležitost. Hvězdy vám přejí! Singles navíc zjistí, že po nich někdo touží. A co dalšího víkend přinese? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Raci, počítejte s tím, že nepůjdete svou vyšlapanou cestičkou. Takhle to s energiemi Vodnáře nefunguje. Bude to něco za něco! V žádném případě svou drahou polovičku neupozorňujte na detaily. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, energie Vodnáře vám umožní si víkend vychutnat naplno! Přijde ten správný okamžik, na který jste tak dlouho čekali. Máte vyšlapanou cestičku k vašemu cíli. A jak to bude se vztahy? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny, působíte obezřetně, ale voláte po změně. Někdo ve vašem okolí vás okrádá o čas. Přehodnoťte situaci a získejte zpět svou svobodu. A co dalšího se o víkendu přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

O víkendu si určitě přispíte! Po náročném týdnu, potřebujete načerpat novou energii. Ve vašem případě byste neměli zapomenout na pořekadlo: Kdo dává, dostává. Budete se tak cítit šťastnější. A co vás ještě čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, konečně vstupuje do hry vášeň, fantazie a romantika. Víkend vám nabízí zážitky plné adrenalinu a rozkoše. Lásce a milostným touhám chcete dát všechno. A co dalšího byste měli udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, působením energií Vodnáře, stojíte před důležitým rozhodnutím. Chcete změnit práci? Přestěhovat se? Není lepšího načasování! A co dalšího si pro vás víkend přichystal? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, o víkendu budete pro své nejbližší nepostradatelní. Vaše drahá polovička čeká na sblížení. Oceňte hodnotu rodiny a lásky. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, o víkendu budete naplno cítit ctižádost a snahu prosadit se. Hvězdy vás budou zkoušet ve hraničních výzvách. Dávejte si však pozor na své zdraví! A co další se přihodí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

O víkendu budete muset dořešit resty z minulého týdne. Týkají se auta, hypotéky, půjčky? Neodkládejte to! Ve vztazích se bude vzájemně motivovat a oba si přijdete na své. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie zajímavosti