První úplněk roku je tady! V čem bude mimořádný a na co si dát pozor?

Úplněk v Raku bude mimořádně silný. 2

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

17. ledna 2022 12:40 | Aktualizováno: 17. ledna 2022 22:07

Už za pár chvilek, přesněji 18. ledna v 0:48 hodin, nás čeká ledový úplněk ve znamení Raka. Tento úplněk je první, který nás v novém roce čeká. Co přinese? A jak nás energie Raka ovlivní?

Úplněk v Raku bude mimořádně silný. Budeme ovládáni emocemi a na povrch vyplavou věci, které hryžou naše svědomí. Některé z nás dožene k pláči, jiným ukáže cestu k nové energii. Jeho působení jsme mohli zaznamenat již o víkendu a doznívat bude po zbytek celého týdne.

Neopakovatelné momenty lásky budou tabu!

Připravte se na to, že momentálně není vhodný čas na seznamování. Myslíte si, že uděláte na svou drahou polovičku dojem? Opak bude pravdou! Úplněk v Raku je vhodný spíše na osobní růst, než na citlivější témata v oblasti sexu a lásky. Divoké nápady nejsou na pořadu tohoto týdne. Komunikace může váznout a konstelace nejsou romanticky příznivé. Věnujte se raději sami sobě a svým koníčkům. Jednoduše: Nedělejte věci, které značí překážky.

Zdrojem síly bude zacházení s financemi

Úplněk v Raku ukončí nezdravé vztahové vzorce a nechá vše projít přirozenou energií. Živlem Raka je voda, která je spojena s citlivostí a zároveň proměnlivostí Luny. Energie Raka upozorňují na zacházení s financemi. Ti, kteří mají momentálně finanční problémy, neumí s těmito energiemi zacházet, tak jim hrozí v této oblasti ještě větší trable! Využijte energie tohoto úplňku k šetrnosti!

Témata: astrologie měsíc horoskop zajímavosti Měsíc Vesmír