VELKÝ HOROSKOP NA KVĚTEN: Berani budou štěstím bez sebe, Štírům hrozí trable v ráji

Jaro 13

Autor: Markéta Bartošíková

7. května 2021 7:00

Květen je tady! A s ním i nová jarní dobrodružství. Jak se budou mít jednotlivá znamení? Štíry čekají trable v lásce, Berani půjdou svému štěstí naproti. Jaké další překvapení vám květnové hvězdy nachystaly? To se dozvíte v našem KVĚTNOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, květen bude opravdu měsícem lásky. Máte kolem sebe skvělé lidi a díky tvrdé dřině, se dočkáte vysněných výsledků. Ve své drahé polovičce máte pocit lásky a jistoty. A jak dopadnou singles? To se dozvíte ve fotogalerii.  

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, tento měsíc budete muset pracovat odhodlaněji než kdy dřív. Přesto nezapomeňte, že bez pomoci svých kolegů se nepohnete z místa. Většinu času budete trávit s rodinou. A co vás čeká v tomto měsíci v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, v květnu dokážete, že i vy umíte žít spořádaným životem. Dokážete se ovládat, a i své rodině jste oporou! Rozhodnete se vypomáhat i finančně. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, váš životní pokrok bude znát. Nenechte se brzdit ostatními! V tomto měsíci vás čekají velké změny. Máte možnost splnit si své sny a obohatit touhy. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, v květnu projdete proměnou a připomenete si některé sexuální fantazie. Hvězdy však varují před zdravotními problémy. Sami se cítíte na vrcholu, ale opravdu máte vše dobře naplánováno? A jak se bude dařit nezadaným? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, potřebujete kolem sebe lidi na které se můžete spolehnout. Ve vztahu toužíte být nezávislé, ovšem se stejným zapálením. V tomto měsíci se své lásce spíše vzdálíte. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, procházíte složitým obdobím. Na místě je osobní transformace, kterou ne každý pochopí. Možná, že ani vaše drahá polovička. Na konci měsíce však zažijete příjemné jiskření. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, tento měsíc bude pohroma! Do všeho se musíte nutit a ve vztahu cítíte obrovský tlak! A nejste si jisti, zda kvůli své lásce jste ochotni podstoupit cokoliv. Hvězdy předpovídají možný rozchod. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, vaše spřízněná duše vás může nemile zaskočit. Dříve, než začnete vyčítat, raději si ověřte pravdu a zvolte správnou usmiřovací taktiku, která mezi vámi funguje. A co čeká na nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, ve vztazích jste trochu sobečtí. Navíc pokukujete po jiných, ale váš sexappeal byste měli věnovat své drahé polovičce. Nebo se může stát: Kdo chce kam, pomozme mu tam! A jaký květen budou mít singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, vašemu okolí potřebujete předvést své kreativní schopnosti. Možná zapojte i své přátelé. Čím víc vás bude, tím více zábavy. O zábavu se umíte postarat. Navíc vás v tomto měsíci čeká pracovní překvápko! A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto měsíci se ukáže, jak dobře umíte hospodařit. Na luxusnější věci raději zapomeňte a investujte do něčeho smysluplnějšího. Rozhodně se v tomto nevydávejte na sólo dráhu a poraďte se se svým partnerem. A co čeká nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie Láska, intimnosti, vztahy Jaro