Blíží se NOVOLUNÍ V BÝKU: Zlepší finanční situaci a zhodnotí vztahy

Super modrý Měsíc napříč světem (31. 1. 2018) 13

Autor: Markéta Bartošíková

9. května 2021 12:20

V úterý 11. května ve večerních hodinách, přesněji ve 20:59 hodin přichází novoluní. Tentokrát v zemském znamení Býka, jehož energie jsou skutečně velkolepé! Nejenže dokáží přitáhnout finance a bohatství, ale čekají nás i mnohá překvapení. Jak na tom bude právě vaše znamení?

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, novoluní přinese intimní očistec. Příjemné chvilky vás budou provázet následujícími dny a v práci budete nastaveni k překonávání překážek. A co potká nezadané v tomto období? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v tomto období dokážete prosadit prakticky cokoliv. Zažijete velkou postelovou vášeň. A to, co je naplánováno se začne realizovat. Hurá! Finanční nezávislost je na blízku. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Novoluní v Býku vám nedopřeje takové povyražení, jaké jste si plánovali. Nakonec to bude prospěšné nejen pro vás. Ve vztazích byste měli brzdit. A co čeká na nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Při tomto novoluní se zamýšlíte nad životními prioritami. To možná vyvolá konflikt. Soustředíte se na zodpovědnost. Dávejte si ale pozor! Ve vztahu to jednoduché nebude. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, novoluní vám překvapivě hraje do karet. Ať už pracovně, tak i vztahově. Největším problémem bude spánek. A co hvězdy předpověděly nezadaným? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, novoluní  spraví vaše komunikační schopnosti. V lásce to trochu srovnáváte a své drahé polovičce ukazujete, co ve vás je. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, toto novoluní vám, bohužel, přinese neklidné spaní. Přivádí vás k iluzi a nedokážete se soustředit. Zkuste být tolerantní a problémy řešte v soukromí. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v tomto období můžete skutečně skotačit. Hvězdy vás však upozorňují: Stále hledáte cestu. Když si postavíte hlavu, jen těžko s vámi někdo pohne. A co vás čeká v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii.  

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, bude důležité první myslet a potom mluvit. I když si váš partner vytvořil svoji pravdu. A to vás opravdu vytáčí. Dostanete se do pozice, kdy se z vás stane rozzuřené zvíře. A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, novoluní v Býku z vás udělá nového člověka. Přesto by trocha pokory neškodila. V práci jste zvídaví a vytváříte skutečné hodnoty, které vás dovedou k materiální volnosti. A co čeká nezadané Kozorohy? To se dozvíte ve fotogalerii.  

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto období možná propadnete žárlivosti. Zdravý rozum bude na místě! Jinak to bude mít velký dopad na váš vztah. Vaše sexuální energie budou velmi nestálé a vratké. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, novoluní vás přináší silné myšlenky. Naleznete správnou komunikaci mezi vámi a partnerem. Řešíte hlavně rodinné zázemí a jistotu. Proudí kolem vás správné energie. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop astrologie měsíc