TÝDENNÍ HOROSKOP: Raci dostanou pracovní nabídku, Lvům hrozí problémy

týdenní horoskop 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

26. dubna 2021 7:30

Je před námi poslední dubnový týden! A co zajímavého můžete očekávat? Hvězdy předpovídají, že v tomto týdnu budeme spíše pomalí a rozvážní. Naproti tomu se někteří nepoddávají únavě. Pokud jste bez práce, očekávejte zajímavou nabídku. Co vám tedy připravily hvězdy na tento týden? Přečtěte si náš TÝDENNÍ HOROSKOP!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, ve vašem okolí se objeví pěkný záškodník, který vám rozhodně nic nedaruje. Hvězdy varují před podvody! Ve vašem vztahu by se dalo dusno krájet. Vy však nepolevujte a snažte se ze všech sil. Na co byste měli vsadit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, nadcházející týden přeje milostným vztahům. Můžete být zaskočeni, když se vám při cestě do práce porouchá auto. Hvězdy doporučují, přestat řešit malichernosti. A co čeká singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

V tomto týdnu budete mít pocit, že vám okolí křivdí. Hvězdy doporučují nepřetrhat přátelské pouto. Ve vztazích vstupujete do neznámého a splní se vám to, po čem už dlouho toužíte. A jak se budou mít singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu dostanete skvělou pracovní nabídku. Jediné, co vám chybí, je odhodlání. Se svou energií si nevíte rady. V lásce to může zaskřípat! A co nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, tento týden přinese problémy. Zkontrolujte si všechny dokumenty a složenky. Hvězdy předpovídají možné pokuty. Vaše drahá polovička je vám stále v patách a to vás neskutečně rozčiluje. A singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v tomto týdnu si nepovedete zrovna nejlépe. Vztahy i finance jsou na bodu mrazu, přesto se nikde nezašíváte. Chcete to řešit prakticky. A jak na tom budou nezadaní? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, dostanete se do situace, na kterou nejste zvyklí. Popravdě vás to vykolejí a dostanete vás to do úzkostných stavů. Hvězdy doporučují soustředit se na aktivity, které vás baví. A co čeká na singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, tento týden se ponese v příjemném duchu. Budete mít skvělé nápady a zvláště v pracovní oblasti rozvíjíte svůj potenciál. V lásce také bodujete! A co singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

V posledním dubnovém týdnu se vám bude skutečně dařit. V práci se hodně snažíte a rozvíjíte své schopnosti. Jediné, co vás vykolejí, jsou hromady povinností vašich ratolestí. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, v tomto týdnu máte před sebou poměrně náročný krok. Hvězdy opět varují před zbytečným utrácením. Ve vztazích vynaložíte velké úsilí a dokážete, že umíte svého miláčka respektovat. A co čeká na nezadané? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu se důležitému rozhovoru s vaším partnerem nevyhnete! Musíte ho vyslechnout. Zapomeňte na roztržky předešlých dní a zkuste být naopak vstřícnější. A co čeká singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu si dejte pozor na své emoce. Výbuchy vzteku na sebe nenechají dlouho čekat. Někdy nevíte, co říkáte. V práci se budete muset hodně ohánět. A jak na tom budou singles? To se dozvíte ve fotogalerii. 

 

Témata: horoskop zajímavosti astrologie